Prima pagină » Radio » Actualitate » Ultimele imagini cu Tina Turner în viață! Artista era foarte slăbită și abia se ținea pe picioare

Ultimele imagini cu Tina Turner în viață! Artista era foarte slăbită și abia se ținea pe picioare

25 mai 2023, 12:30, 1 ,
în Radio

Ultimele imagini cu Tina Turner în viață ne-o arată pe artistă slăbită și abia ținându-se pe picioare, având nevoie de ajutor pentru a se deplasa. Aceasta suferea de cancer de mai mulți ani, starea ei de sănătate agravându-se în ultimul timp. Tina Turner, care a murit la 83 de ani, lasă în urmă o moștenire artistică impresionantă.

Tina Turner a murit pe 24 mai, la vârsta de 83 de ani, în propria casă din Elveția. „Regina Rock’n Roll” suferea de o maladie necruțătoare, cancer, dar avea și alte probleme de sănătate care i-au grăbit sfârșitul – insuficiență renală și accident vascular cerebral.

Ultimele imagini cu Tina Turner în viață sunt de pe Broadway

Ultima apariție publică a cântăreței Tina Turner a avut loc pe 7 noiembrie 2019. Atunci ea a participat la premiera musicalului inspirat de viața sa. Din imaginile surprinse la respectivul eveniment, ea a avut nevoie de ajutoare pentru a se deplasa. Imaginile cu Tina Turner arată că și-a petrecut seara mai mult stând pe scaun, iar atunci când a mers pe covorul roșu a primit ajutor din partea soțului său, Erwin Bach, și din partea lui Oprah Winfrey.

„Tina Turner, Regina Rock’n’Roll-ului, a murit în liniște astăzi, la vârsta de 83 de ani după o boală lungă, în locuința ei din Kusnacht, în apropiere de Zurich, Elveția. Odată cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model”, au transmis apropiații Tinei Turner.

Artista s-a retras din activitate în 2009, când a încetat să mai concerteze. În următorii ani, condiția sa fizică s-a agravat treptat, astfel că în 2013 ea a suferit un accident vascular cerebral. De asemenea, în 2016, ea a fost diagnosticată cu cancer intestinal. Totodată, ea suferea și de insuficiență renală, trecând printr-un transplant de rinichi, pe care l-a primit de la soțul ei, Erwin Bach.

Tina Turner, o carieră impresionantă

Tina Turner sau Anna Mae Bullock, așa cum se numește în realitate, a ajuns în atenția publicului încă de la vârsta de 18 ani. În decurs de doar doi ani de la lansare, a câștigat aprecierea unui număr impresionant de fani, în tot acest timp lansând mai multe piese care s-au dovedit a fi de mare succes, „River Deep, Mountain High”, „Nutbush City Limits” și „A Fool In Love”.

În anul 1962 s-a căsătorit cu Ike Turner, mariajul său încheindu-se într-un mod nu prea pașnic 8 ani mai târziu, în 1970. Și-a continuat carierea solo impresionantă, timp în care a lansat mai multe albume, certificate cu platină și premiate cu 8 premii Grammy din cele 25 de nominalizări, printre care se numără „Private Dancer” sau „Foreign Affair”.

În anul 2009 a renunțat să mai apară pe scenă în fața publicului la concerte, însă ulterior a mai avut o serie de apariții publice, ultima dintre acestea fiind la premiera din 2019 de pe Broadway.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *