Prima pagină » Cultural » Ultimele imagini cu Shannen Doherty în viață sunt dureroase. Actrița era palidă și extrem de slăbită

Ultimele imagini cu Shannen Doherty în viață sunt dureroase. Actrița era palidă și extrem de slăbită

17 iul. 2024, 09:21,
în Cultural

Ultimele imagini cu Shannen Doherty în viață sunt de-a dreptul dureroase. Actrița a fost fotografiată în timpul unei ieșiri la restaurant, cu o lună înainte să fie răpusă de cancer. În imaginile surprinse de paparazzi mai apar și doi dintre prietenii săi apropiați.

La doar 53 de ani, actrița care a interpretat-o pe Brenda Walsh în serialul de succes „Beverly Hills 90210″ a murit după o luptă dificilă cu cancerul.

Pe 13 iulie, Shannen Doherty, apreciată și iubită de generații de tineri pentru rolul din „Beverly Hills 90210″, a murit. În ultimii zece ani, actrița a trecut prin multiple operații și tratamente agresive, inclusiv chimioterapie și radioterapie, din cauza diagnosticului de cancer. Din păcate, finalul a fost tragic, deoarece a pierdut lupta cu această boală nemiloasă.

Ultimele imagini cu Shannen Doherty în viață

Pe 16 iunie, cu o lună înainte de deces, Shannen Doherty a fost văzută în timpul unei ieșiri la restaurant. Fotografiile o arată zâmbind, dar palidă și vizibil slăbită. Îndrăgita actriță era însoțită de cel mai bun prieten al său, Chris Cortazzo, și de o altă cunoștință. Cei trei ieșeau din restaurantul Kristys, situat pe malul apei în Malibu, California.

Îmbrăcată într-o pereche de blugi evazați și un tricou supradimensionat, Shannen Doherty părea a fi într-o stare bună de spirit. Într-una dintre imagini, Cortazzo este surprins cu un braț afectuos în jurul ei. Acestea sunt ultimele fotografii care o surprind în viață, cu puțin timp înainte de a pierde lupta cu cancerul. Decesul actriței a fost confirmat de Leslie Sloane într-o declarație exclusivă pentru People.

„Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala. Fiică, soră, mătușă și prietenă devotată, ea a fost înconjurată de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia cere intimitate în acest moment pentru a o putea plânge în pace’, a fost mesajul transmis de publicistul lui Doherty.

Boala i se răspândise și la oase

Într-un interviu acordat revistei People, discuta despre problemele de sănătate cu care se confrunta menționând că boala s-a extins și la nivelul oaselor. Cu toate acestea, Shannen Doherty era optimistă și plină de dorința de a trăi.

„Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața. Nu am terminat cu iubirea. Nu am terminat cu crearea. Nu am terminat cu speranța de a schimbă lucrurile în bine. Pur și simplu… nu am terminat”, a spus Shannen Doherty pentru People.

Din nefericire Shannen Doherty s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani, iar ultimele imagini cu actrița în viață sunt de-a dreptul emoționante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *