Prima pagină » Cancan » Ultimele imagini cu Ion Șmecheru în viață! Ce au observat fanii în video

Ultimele imagini cu Ion Șmecheru în viață! Ce au observat fanii în video

02 dec. 2021, 11:43,
în Cancan

În mediul online au început să circule ultimele imagini cu Ion Șmecheru’ în timp ce era în viață. Vestea că tânărul a murit a întristat o întreagă comunitate de fani! Bărbatul era extrem de îndrăgit, după ce a apărut în multe dintre vlogurile lui Iancu sau Culiță Sterp. Acesta era un tânăr simplu, dar muncitor și plin de umor, din acest motiv el fiind ajutat de familia lui Culiță Sterp.

Cunoscut drept Ion Șmecheru’ pe rețelele de socializare, tânărul în vârstă de 34 de ani se numea de fapt Ion Mocanu. Cu toate acestea, pseudonimul lui a căpătat o imensă rezonanță în mediul online, astfel că toată lumea ajunsese să-l numească așa. Și totuși, Iancu Sterp a făcut anunțul trist în seara zilei de 1 decembrie, potrivit căruia Ion Șmecheru’ a murit. Tânărul ajunsese ușor la inimile oamenilor datorită simplității și dorinței de muncă dar și prin replicile comice pe care le oferea.

Mai mult, în urmă cu un an, frații Sterp s-au oferit să îl ajute pe acesta să își construiască o casă nouă. Visul bărbatului s-a îndeplinit, însă nu a reușit să se bucure prea mult de noua locuință. Bărbatul a murit din cauza consumului de băuturi alcoolice, după ce a intrat în comă și nu și-a mai revenit.

Ultimele imagini cu Ion Șmecheru în viață

În mediul online a apărut un videoclip cu Ion Șmecheru’, filmat cu puțin timp înainte ca bărbatul să se stingă din viață. El a fost filmat în timp ce le ura tuturor sărbători fericite, iar fanii au observat imediat că el se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Mă aflu cu șefu’ Ionel. Vă pup! Sărbători fericire, un an nou fericit, un Crăciun fericit! Să trăiască lumea!”, spunea bărbatul în cadrul videoclipului.

În secțiunea de comentarii, fanii și-au exprimat tristețea în legătură cu moartea acestuia. Unii dintre ei susțin că bărbatul și-a presimțit moartea, motiv pentru care a făcut acele urări de parcă ar fi fost pentru ultima dată.

„A avut atâta noroc de o familie atât de bună precum familia Sterp, încât el nu trebuia decât s-o lase mai ușor cu băutura…😞 Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!🕯🙏 O să ne lipsești, prietene!😥”, „Exact! L-am văzut acum câteva zile!”, „A simțit săracu’ că moare”, „Ne-a dorit Crăciun fericit, an nou fericit. Săracu, Dumnezeu să-l ierte 🥲🥲🥲🙏🙏🙏🙏”, sunt câteva dintre reacțiile celor care l-au îndrăgit pe Ion Șmecheru.

Cum arată casa pe care i-au făcut-o frații Sterp

Casa construită de frații Sterp pentru Ion Șmecheru’ este o locuință de dimensiuni mici însă pentru tânărul greu încercat de viață, aceasta a reprezentat un vis devenit realitate. Din păcate, excesele bahice i-au curmat viața lui Ion Mocanu. La numai 34 de ani, acesta a decedat chiar de Ziua Națională a României. Anunțul a fost făcut de Iancu Sterp pe rețelele de socializare.

„Anul trecut, pe vremea asta, eram bucuroși cu toții deoarece îi ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere în suflet vă anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion Șmecheru’, a încetat din viața! Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp pe Facebook.

Totodată, și Culiță Sterp a venit cu clarificări cu privire la motivul decesului. Prin mesajul postat acesta a tras un semnal de alarmă cu privire la pericolul la care se expun cei care consumă excesiv alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`