Prima pagină » Cultural » Ultimele imagini cu Ileana Stana Ionescu. Actrița a avut o bătrânețe de coșmar din cauza problemelor cu locuința

Ultimele imagini cu Ileana Stana Ionescu. Actrița a avut o bătrânețe de coșmar din cauza problemelor cu locuința

01 iul. 2024, 08:30,
BZI.ro, în Cultural

Ultimele imagini cu Ileana Stana Ionescu sunt de-a dreptul dureroase. Actrița s-a stins din viața, duminică, la vârsta de 87 de ani. Îndrăgita artistă era internată în spital. Ileana Stana Ionescu, care avea 87 de ani, s-a retras din viața publică acum mai bine de cinci ani, după o carieră de șaizeci de ani în teatru.

Alexandra Velniciuc a anunțat vestea morții actriței.

„Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul! Și datorită ei am ales această profesie!”, a scris actrița pe Facebook.

Ileana Stana Ionescu avea o căsnicie fericită de aproape șapte decenii

Actrița se declara extrem de fericită lângă soțul ei cu care avea o căsnicie de aproape șapte decenii.

„M-am îndrăgostit de soțul meu de la început. Chiar în piesa în care am jucat. Eu sunt o fire pătimașă, explozivă, agitată, în timp ce el este foarte linistit, calm. Probabil de aici și legătura noastră foarte puternică”, declara marea actriță pentru Revista Tango.

„Cum am stat atâția ani împreună? Văd că acum toți au dormitoare separate și televizoare, dar noi am avut mereu pat comun, dormitor comun, acesta este secretul. Dacă nu dormi împreună te înstrăinezi, căci nu mai povestești înainte de culcare. Noi însă nu ne-am jurat credință la biserică, nu am făcut nuntă, Ileana nu a fost mireasă, iar eu nu am fost ginere. Nu am făcut nuntă pentru că nu ne prea plac spectacolele, le-am avut pe ale noastre, pe scenă, n-am mai vrut și în viața personală”, povestea Andrei Ionescu, recent, pentru Ego.ro.

Ultimele imagini cu Ileana Stana Ionescu sunt de-a dreptul dureroase

Ileana Stana Ionescu a avut o bătrânețe dificilă din cauza problemelor cu locuința. Ploua în casă și nu avea bani pentru reparații. Fosta mare actriță a României s-a retras definitiv de pe scena teatrului și spera să aibă o bătrânețe liniștită la vila ei din Pipera. Andrei Ionescu și fosta artistă s-au mutat în casa din Pipera în urmă cu aproape 7 ani, după mai bine de 10 ani de așteptare și construcție. Trei echipe de zidari au lucrat la locuință de-a lungul timpului, dar niciuna nu a făcut o treabă bună.

În plin sezon de ploi și furtuni, se temeau că se vor trezi cu acoperișul prăbușit și etajul inundat. Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, ambii actori de profesie, se iubeau de 70 de ani, dar la bătrânețe nu au avut parte de o pensionare liniștită din cauza problemelor mari cu casa în care locuiau. Toată agoniseala lor de o viață au investit-o în construirea timp de 10 ani a unei case care acum nu este nici pe departe așa cum și-au dorit.

„Nu avem canalizare, nu avem apă, avem doar curent electric. Soția mea nu mai lucrează la teatru, nici eu nu mai sunt activ, ieșim atât de rar încât nu este chiar un impediment. Problema este în casă, nu afară”, a povestit Andrei Ionescu reporterilor Pro TV acum câțiva ani.

Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață duminică, 30 iunie, iar ultimele imagini cu artista sunt de-a dreptul dureroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *