Prima pagină » Actualitate » Ultimele imagini cu fotomodelul mort în Turcia. Tânăra de 23 de ani abia se mai ținea pe picioare

Ultimele imagini cu fotomodelul mort în Turcia. Tânăra de 23 de ani abia se mai ținea pe picioare

25 iul. 2022, 18:59,
BZI.ro, în Actualitate

Ultimele imagini cu Sofia Olifirenko, modelul internațional din Oradea care și-a pierdut viața au ieșit la iveală. Acestea au fost publicate recent și este vizibil faptul că tânăra de 23 de ani nu se simțea foarte bine înainte de a intra în hotelul în care era cazată.

Martorii susțin că Sofia, tânăra găsită moartă, după ce a căzut de pe acoperișul unui hotel, nu dădea semne de luciditate în momentul în care a fost văzută pentru ultima dată. Se pare că aceasta se clătina în timp ce mergea, după cum reiese și din ultimele imagini surprinse de către un necunoscut.

Imaginile care demonstrează starea în care se afla Sofia Olifirenko înainte de a fi găsită moartă

După ce s-a dat alarma în momentul în care Sofia Olifirenko, un model internațional de top, a fost găsită moartă pe o stradă din Istanbul, au apărut mai multe detalii cu privire la ceea ce s-ar fi întâmplat înainte de tragedie. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată faptul că tânăra de 23 de ani abia se mai ținea pe picioare în momentul în care a ajuns la hotelul în care era cazată.

Colegele tinerei susțin că uneori mergeau la diferite petreceri private, unde se consumau băuturi alcoolice și droguri. Totuși, Istvan Sarkozy, soțul Sofiei, susține că partenera lui nu ar fi consumat niciodată astfel de substanțe, ba din contră, ar fi fost împotriva acestora de fiecare dată.

Alarma a fost dată de vecinii din apropierea hotelului în care modelul internațional a fost cazat

Potrivit primelor informații care au apărut în presă, tânăra ar fi fost văzută alături de un bărbat necunoscut, care ulterior a fost reținut de polițiști.

„Am văzut-o în faţa cimitirului grec. Nu se putea ţine pe picioare. Am mers împreună la hotel, am dormit în aceeaşi cameră. Apoi, foarte calmă, a ieşit pe uşă şi m-am dus după ea. A urcat pe acoperiş şi s-a aruncat”, a declarat bărbatul reținut de poliția din Turcia.

Alarma a fost dată de vecinii din apropierea hotelului în care modelul internațional a fost cazat. Aceștia au chemat poliția de urgență, după ce au descoperit trupul Sofiei, zăcând pe asfalt. Momentan, ancheta se află în plină desfășurare, tocmai de aceea Istvan Sarkozy susține că este pregătit să angajeze un detectiv particular care să investigheze ce s-a întâmplat cu femeia pe care o iubea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *