Prima pagină » Radio » Actualitate » Ultimele imagini cu fiica pe care o au Gina Pistol și Smiley. Josephine e bucățică ruptă din mama ei

Ultimele imagini cu fiica pe care o au Gina Pistol și Smiley. Josephine e bucățică ruptă din mama ei

26 oct. 2022, 14:50,
în Radio

Internauții au fost foarte încântați de ultimele imagini publicate pe contul de socializare, cu fiica pe care o au Gina Pistol și Smiley. În prezent, micuța Josephine are mai bine de un an și jumătate și este din ce în ce mai frumoasă. În altă ordine de idei, Gina Pistol precizează că vrea să călătorească mai mult prin țară, dar susține că ar trebui să facă și… terapie.

În primăvara anului trecut, Gina Pistol și Smiley au fost în culmea fericirii atunci când au devenit părinți. Astfel, pe 9 martie 2021 se năștea Josephine, primul copil al cuplului. Gina Pistol recunoaște că este în culmea fericirii de când a venit pe lume Josephine, iar viața ei s-a schimbat complet. Și aceasta deoarece vedeta de la Antena 1 și-a dorit mult să devină mamă și a recunoscut că la un moment dat a avut probleme în a rămâne însărcinată.

Ultimele imagini cu fiica pe care o au Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol a postat de curând noi imagini cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine, pe rețelele de socializare. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a vorbit totodată și despre planurile sale de viitor. Până acum, cei doi părinți nu au postat fotografii cu chipul micuței, pentru că nu își doresc să o expună de la o vârstă atât de fragedă.

Însă acum, prezentatoarea show-ului de gătit de la Antena 1 a încărcat pe Instagram un video în care se vede ceva mai mult din fața micuței. Astfel, toată lumea a remarcat ce frumoasa s-a făcut fiica Ginei Pistol. Noile imagini cu Josephine pur și simplu au cucerit internetul. Cu părul blond și gene lungi, fetița e bucățică ruptă din mama ei.

Ce planuri de viitor are Gina Pistol

Tot cu această ocazie, iubita lui Smiley a dezvăluit câte ceva și din planurile de viitor pe care le are. Într-una dintre pauzele de la filmările pentru „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a făcut câteva confesiuni fanilor săi și a povestit ce vrea să schimbe la ea în anul ce urmează.

„Mă uit pe pagina de la «Chefi la cuțite», pentru că eu nu știu ce se întâmplă la TV, și văd pozele cu mine din primăvară. Eu credeam că sunt într-o formă bună față de cum eram înainte. Dar uitându-mă la mine… eram voinică. Gata! De la anul… mă apuc de antrenamente. Am zis că nu îmi plac planuri de viitor, dar de la anul vreau să am mai multă grijă de mine.

Eu ca să fiu așa cum mă știu oamenii trebuie să fiu un pic în echilibru cu tot ce este în jurul meu. Ca să fiu o mamă bună, o iubită bună, o prietenă bună trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine. Trebuie să mă apucă de sport, pentru că îmi face bine. Trebuie să fac și terapie. Vreau să călătoresc mai mult prin țară”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *