Prima pagină » Cancan » Ultimele imagini cu Bruce Willis, postate de Ziua Recunoștinței. Actorul nu pare conștient de ce se întâmplă cu el

Ultimele imagini cu Bruce Willis, postate de Ziua Recunoștinței. Actorul nu pare conștient de ce se întâmplă cu el

28 nov. 2023, 11:13,
BZI.ro, în Cancan

Au apărut pe internet ultimele imagini cu Bruce Willis, postate de Scout, una dintre fiicele actorului, de Ziua Recunoștinței. Scenele prezentate din sânul familiei au avut darul de a-i emoționa pe fanii staului de la Hollywood. Însă, din câte se poate vedea, starea lui Bruce Willis s-a deteriorat foarte tare în ultima vreme.

Este o legendă a cinematografiei, însă o boală cruntă l-a forțat să se retragă din lumea filmului. La cei 68 de ani ai săi, Bruce Willis suferă de o formă neobișnuită de demență, care provoacă o deteriorare a comportamentului, personalității și limbajului.

Ultimele imagini cu Bruce Willis, postate de Ziua Recunoștinței

Grav afectat de boală, marele actor este acum în grija familiei. De Ziua Recunoștinței, Willis a petrecut alături de fiicele sale, însă nefiind foarte conștient de ce se petrece în jurul său. Scout, una din cele patru fete ale sale, a postat un video în care tatăl ei faimos o ține de mână, emoționându-i pe fanii actorului.

Și soția lui Bruce Willis a postat o imagine alături de întreaga familie, exprimându-și recunoștința pentru „asemenea iubire”. Emma Heming trece prin momente cumplite, împreună cu ceilalți apropiați. Aceasta a recunoscut că „este greu de știut” dacă Bruce Willis știe sau nu ce se întâmplă cu el.

În cadrul unei emisiuni televizate, soția lui Bruce Willis  a oferit mai multe noutăți despre starea de sănătate a acestuia, care se deteriorează în mod constant. Boala de care acesta suferă duce la deteriorări ale comportamentului, ale limbajului și ale personalității.

Boala lui Bruce Willis a șocat pe toată lumea

Foștii prieteni și colaboratori sunt însă șocați să îl găsească pe actor în starea de acum. Glenn Gordon Caron, producătorul serialului de succes din anii ’80 Moonlighting (cunoscut ca „Maddie și David” în România), a povestit experiența sa.

„Senzația mea e că la început și-a dat seama cine sunt. Nu prea mai vorbește… Înainte citea extrem de mult, nu mai face nici asta acum. Când ești lângă el ești conștient că ești lângă Bruce Willis, că e acolo cu tine, dar a dispărut bucuria de a trai”, a povestit acesta.

Anul trecut, Bruce Willis s-a retras din showbiz pe fondul luptei sale cu afazia, afecțiune care determină deteriorarea abilităților de limbaj ale pacientului. Apoi, în martie, familia sa a anunțat că boala lui a „progresat” și că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *