Prima pagină » Cancan » Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață. Cum a arătat ultimul an din viața make-up artistei

Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață. Cum a arătat ultimul an din viața make-up artistei

13 iun. 2024, 10:42,
în Cancan

În rândurile care urmează sunt prezentate ultimele imagini în care o vedem pe Anca Molnar în viață, înainte de a fi răpusă de o maladie nemiloasă. Tânăra în vârstă de 35 de ani avea cancer în stadiu terminal, o tumoră la creier fiindu-i fatală. Odată cu moartea ei, Anca Molnar lasă în urmă un soț îndurerat și un copil, pe nume Patrick.

Anca Molnar, make-up artista vedetelor, a încetat din viață la o vârstă tânără. La doar 35 de ani, aceasta a pierdut lupta cu o maladie teribilă, având metastaze pe creier. Anca a lăsat în urmă un soț îndurerat și un copil. Claudiu Molnar, soțul make-up artistei, a făcut un gest emoționant după ce partenera sa de viață a murit, potrivit Fanatik.

Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață

Pe 11 iunie, Anca Molnar, în vârstă de doar 35 de ani, a pierdut lupta împotriva unei tumori cerebrale, trecând în neființă. Cum arată ultimele imagini cu Anca Molnar, înainte să-și încheie călătoria pe această lume.

Vestea tragică care a șocat pe toată lumea. Anca Molnar, una dintre cele mai apreciate artiste de make-up din România, a încetat din viață. Soțul ei i-a fost alături până în ultima clipă. Astăzi, el a împărtășit un filmuleț care ne arată ultimele imagini cu Anca Molnar.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Molnar Claudiu (@clauxxc)

După ce a fost diagnosticată cu cancer, Anca a fost supusă la două intervenții chirurgicale în Turcia. Din nefericire, operațiile nu au reușit să o salveze. În ciuda tuturor speranțelor că își va reveni, finalul ei a fost unul tragic.

Cu inima grea, soțul ei, Claudiu Molnar, a împărtășit un filmuleț de adio pe platformele de socializare, unde putem urmări întreaga călătorie prin care a trecut Anca, în ultimul an al vieții sale.

Ultimele imagini cu Anca Molnar sunt de-a dreptul emoționante. Ea s-a luptat până în ultima clipă pentru viața ei și a rămas mereu cu zâmbetul pe buze. A crezut până în ultimul moment că se va face bine, dar din păcate finalul a fost unul teribil.

Ce mesaj a postat soțul make-up artistei

Pierderea Ancăi Molnar a creat un gol imens în inima soțului ei. El a transmis un mesaj de rămas bun pe rețelele de socializare, exprimându-și iubirea veșnică, chiar și dincolo de moarte.

Totodată, acesta i-a mulțumit partenerei sale de viață pentru că i-a oferit un copil, care o să îi amintească mereu de ea, subliniind faptul că mai devreme sau mai târziu, cei doi se vor revedea.

„Împreună la bine şi la greu până când moartea ne vă despărţi. Și doar ea a făcut-o până la urmă dar mult prea devreme… şi totuşi chiar dacă ne-a despărţit, sufletele noastre vor rămâne pe vecie pereche.

Şi mă bucur nespus că mi-a rămas o bucăţică din tine, «Patrick»… prin el te voi avea mereu lângă mine 😇🙏 Te-am iubit din prima clipă, Te iubesc şi Te voi iubi pentru totdeauna ❤️ Rămas bun Yubi meu şi să ai grijă de tine acolo unde mergi până când ne vom revedea”, a fost mesajul postat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *