Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ultimele fotografii cu Mitică Popescu în viață. Cum a fost fotografiat actorul, înainte de a se stinge

Ultimele fotografii cu Mitică Popescu în viață. Cum a fost fotografiat actorul, înainte de a se stinge

03 ian. 2023, 22:20, 1 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Mitică Popescu s-a stins din viață marți, 3 ianuarie, la vârsta de 86 de ani. Actorul, care se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, era internat la Spitalul Elias din Capitală.

Vestea decesului i-a cutremurat pe apropiații acestuia, dar și pe cei care l-au admirat de-a lungul carierei. Unul dintre prietenii lui Mitică Popescu a făcut publice și ultimele fotografii cu actorul, în viață!

Ultimele fotografii cu Mitică Popescu, înainte ca actorul să se stingă pe patul de spital

Anunțul că Mitică Popescu a decedat a cutremurat o țară întreagă. Actorul, care a câștigat simpatia oamenilor de-a lungul carierei sale, a lăsat în urmă multă durere și suferință. Cei care l-au cunoscut au ținut să-și exprime public regretul pentru pierderea suferită.

Printre ei, și actorul Valentin Teodosiu. Acesta a postat în mediul online ultimele fotografii cu Mitică Popescu în viață, realizate în urmă cu câteva săptămâni, în cadrul unei reuniuni.

„Ne-a părăsit și dragul meu prieten, Nea Mitică Popescu! Acum o lună și ceva l-am scos la un șpriț! Era tare fericit! Înainte de Crăciun mi-a spus că face Crăciunul la Floreasca și Revelionul la Elias!!!
I-am zis să nu se ducă, că acolo e belea cu nosocomialele!
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris actorul Valentin Teodosiu în dreptul fotografiilor cu Mitică Popescu, pe contul personal de Facebook.

Mitică Popescu a vrut să păstreze discreția în privința stării lui de sănătate

Înainte de a muri, Mitică Popescu a ținut să nu facă publice detalii despre starea lui de sănătate. La un moment dat s-a aflat, însă, că marele actor a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, iar informația a fost confirmată chiar de către purtătorul de cuvânt Bogdan Oprița.

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că se află în stare stabilă, cooperant și conștient”, dezvăluia Bogdan Oprița, pentru gândul.ro.

La scurt timp, a venit și prima reacție a lui Mitică Popescu, care a negat vehement că s-ar confrunta cu probleme de sănătate.

„Nu este adevărat nimic, este o glumă. Sunt ocupat acum, doamnă, vorbim altădată”, spunea actorul, cu puțin timp înainte de a muri, pentru click.ro.

Comentarii
  • Inca o legenda ne paraseste, acum la inceput de an. Si asa, devenim tot mai saraci…Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *