Ultimele date despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. A fost reevaluat cardiologic

17 mai 2024, 19:00,
BZI.ro, în Actualitate

Reprezentanții Spitalului Foișor, unde este internat Florin Piersic, au oferit ultimele date despre starea de sănătate a actorului. Reprezentanții Spitalului Foișor din București au anunțat în această după amiază că Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic. Pacientul se prezintă cu stare generală stabilă, este concluzia specialiștilor.

„Vă informăm că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic și se prezintă cu stare generală stabilă, fără modificări semnificative față de zilele anterioare programului de kinetoterapie”, a anunțat Spitalul Foișor.

Tot astăzi, reprezentanții spitalului din București au transmis că Florin Piersic a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic. Pacientul a început să meargă pe distanțe scurte, au mai spus cei de la spital.

Miercuri, Florin Piersic a început kinetoterapia și recuperarea medicală, potrivit Mediafax.

Florin Piersic se află în plin proces de recuperare

Vestea neașteptată a internării lui Florin Piersic a stârnit îngrijorare printre fani. Actorul a fost spitalizat cu septicemie, o infecție gravă a sângelui, și a necesitat o intervenție chirurgicală la genunchi. Pentru a combate infecția, i s-a implantat o proteză cu antibiotic.

Echipa medicală este optimistă cu privire la evoluția lui Florin Piersic, considerând că partea critică a fost depășită. Cu toate acestea, actorul rămâne sub monitorizare atentă pentru a se asigura de o vindecare completă.

Doar la câteva zile după operație, Florin Piersic a demonstrat o voință de fier și a inițiat deja procedurile de kinetoterapie și exercițiile de recuperare.

„Evaluarea domnului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 15 mai 2024, de către echipa medicală, arată o evoluţie lent favorabilă. Pacientul a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală”, au transmis cei de la Spitalul Foişor.

Echipa medicală exprimă optimism cu privire la recuperarea completă a lui Florin Piersic, declarând că actorul va putea merge pe cont propriu după finalizarea exercițiilor de recuperare.

Doctorul Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului, a jucat un rol esențial în îngrijirea actorului pe parcursul zilelor dificile prin care a trecut. În prezent, medicii de la Spitalul Foișor au precizat că starea de sănătate a actorului Florin Piersic s-a îmbunătățit și că lucrurile se îndreaptă către bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *