Prima pagină » Local » Ultimele cuvinte pline de durere ale tatălui Ioanei Vanesa Burlacu, după ce fiica sa a fost înmormântată. Costel Burlacu: „Nici nu știu ce este în sufletul meu” – VIDEO
Ultimele cuvinte pline de durere ale tatălui Ioanei Vanesa Burlacu, după ce fiica sa a fost înmormântată. Costel Burlacu: „Nici nu știu ce este în sufletul meu” - VIDEO

Ultimele cuvinte pline de durere ale tatălui Ioanei Vanesa Burlacu, după ce fiica sa a fost înmormântată. Costel Burlacu: „Nici nu știu ce este în sufletul meu” – VIDEO

14 dec. 2021, 15:57,
Elena Nicoleta Bujor, în Local

Astăzi, 14 decembrie 2021, Ioana Vanesa Burlacu, tânără de 23 de ani din Iaşi ucisă cu 33 de lovituri de cuţit, a fost condusă pe ultimul drum. Tatăl sau, Costel Burlacu, a făcut o declaraţie plină de durere după ce şi-a lăsat fiica la cimitir.

Bărbatul, cu lacrimi în ochi, nu-și găsește cuvintele să spună ce simte în acest moment, după ce și-a înmormântat unicul copil. Nu-și poate imagina care au fost motivele care l-au condus pe asasin să comită dubla crimă de la Iași. Costel Burlacu vrea dreptate pentru ceea ce a suferit fiica sa, Ioana.

„A fost o zi foarte grea, nu grea. Mi-am lăsat fiica aici, în altă parte nu aveam unde în situaţia în care a fost. Ce să mai spun. Nici nu ştiu ce este în sufletul meu acum. A avut parte de o moarte cumplită care nu o merita nimeni. Nu am cuvinte. Nu i-aş transmite nimic ucigaşului, aş vrea doar să-l văd în faţa mea. Atunci aş lua o decizie. Ar merita multe. Aş vrea să fie prinşi, că nu este numai unul singur. Nu ştiu cum i-a putut ucide. Nu-l cunoşteam pe băiatul cu care era fiica mea, urma să ne vedem. Duminica am vorbit cu ea, urma să vină weekendul ăsta acasă să stăm împreună toţi 3. Doar prietenul ei urma să plece în Belgia, ea ne aştepta pe noi. Din ianuarie urma să plece într-o vacanţă, dar nu a mai apucat din păcate. Îşi dorea fericire Ioana. Asta sunt sigur, în rest nu ştiu. Îşi dorea multe de la viaţă, dar acum din păcate nu o să mai aibă parte.

Este singurul nostru copil. Nici nu ştiu cum să pronunţ şi ce să spun în momentul ăsta. Este cumplit şi dureros în acelaşi timp. Soţia a venit din Danemarca. pentru amândoi a fost un şoc enorm de mare, puternic. Trebuie să trecem peste necazul ăsta, care din păcate a venit peste noi. Anchetatorii ne-au promis că o să-i prindă şi că ne vor spune totul. Până în prezent nu avem niciun indiciu, este în desfăşurare ancheta. Acum mă uitam la mânuţele ei, degeţelele erau toate despicate şi tăiate. S-a luptat. Am văzut-o la IML sâmbăta. Era toată plină de tăieturi. A fost arsă, cu toate că s-a spus că nu era incendiata pe mâini, pe picioare, începând de pe degete până sus. Erau urme de arsuri. Au încercat să ascundă urmele. S-au răzgândit sau nu ştiu de ce nu a fost arsă până la cap şi doar pe mâini”, a spus Costel Burlacu, tatăl tinerei ucise.

Doi tineri din Iași au fost uciși cu zeci de lovituri de cuțit într-o vilă din Moara de Vânt

Reamintim faptul că sâmbătă, 11 decembrie 2021, Iașul avea să fie cutremurat de o dublă crimă. Ioana Vanesa Burlacu și iubitul său Youssef Ajniyah au avut parte de un final tragic. Tânăra a fost ucisă cu 33 de lovituri de cuțit, pe când iubitul său cu 17. Aceștia au fost puși unul lângă altul, deși nu au fost uciși în aceeași camera.

Principalul suspect, Ahmed Sami El Bourkadi, un student marocan de 20 de ani, după comiterea crimelor s-a dus la Spitalul Sf. Spiridon din Iași pentru a-și trata o plagă. Imediat după a luat avionul de pe Aeroportul Iași cu destinația Roma. Acolo, Ahmed a fost prins de autorități împreună cu iubita sa. Acesta urmează să fie adus în România pentru a fi dus în arest. Reamintim faptul că pe numele lui s-a emis un mandat de urmărire internațională și a fost arestat în lipsă.

Ioana Vanesa Burlacu a fost condusă astăzi, 14 decembrie 2021, pe ultimul drum de familia sa și însoțită de fanfară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024