Prima pagină » Cancan » Ultimele clipe din viața lui Constantin Măruță! De ce s-ar fi agravat starea de sănătate a tatălui lui Cătălin Măruță

Ultimele clipe din viața lui Constantin Măruță! De ce s-ar fi agravat starea de sănătate a tatălui lui Cătălin Măruță

30 aug. 2024, 14:02,
în Cancan

Fostul judecător Constantin Măruță a murit pe patul de spital la vârsta de 73 de ani, acesta fiind internat în urma suspiciunii de COVID. Tatăl lui Cătălin Măruță avea și alte afecțiuni din cauza cărora a pierdut lupta cu viața. Constantin Măruță urmează a fi înmormântat sâmbătă, 31 august, în comuna natală Stănești, din județul Gorj.

Tragedie de nedescris în familia lui Cătălin Măruță, după ce în urmă cu doar câteva zile, tatăl prezentatorului TV, Constantin Măruță, s-a stins din viață. Fostul judecător Constantin Măruță, în vârstă de 73 de ani, a pierdut lupta cu viața pe un pat de spital.

Ultimele clipe din viața lui Constantin Măruță

Constantin Măruță, fost judecător al Tribunalului Gorj, aflat la pensie, a decedat pe patul de spital, în București. Acesta suferea de diabet și s-a bucurat de susținerea fiului său Cătălin, care l-a dus la cei mai buni doctori din București. Din păcate, fostul judecător a murit pe patul de spital iar miercuri seară a fost adus de firma de pompe funebre Eden acasă, la Stănișești.

Din primele informații, se pare că bărbatul fusese internat, în primă fază, la Institutul „Matei Balș” din Capitală, pe data de 6 august, fiind suspect de COVID. Ulterior, Constantin Măruță a fost transferat la Spitalul Floreasca, acolo unde și-a dat, de fapt, și ultima suflare. Potrivit unor surse medicale, starea sa de sănătate s-a agravat din cauza diabetului cu care se confrunta, potrivit  Gorj Express.

Sâmbătă, 31 august, Constantin Măruță urmează să fie condus pe ultimul drum de către cei dragi, evenimentul trist desfășurându-se în comuna Stănești, Gorj, unde se află și casa părintească a acestuia.

Prezentatorul TV este îngenuncheat de durere

În urmă cu câteva zile, Cătălin Măruță a dat vestea tristă despre tatăl lui pe pagina personală de Instagram, acolo unde a reușit, cu ultimele puteri, să scrie câteva rânduri despre regretatul lui părinte, Constantin Măruță.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți.Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace”, este mesajul publicat de Cătălin Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
30 august 2024
30 august 2024