Prima pagină » Local » Ultima zi de vacanță vine cu o competiție de kickboxing marca Scorpions, la Tiki!

Ultima zi de vacanță vine cu o competiție de kickboxing marca Scorpions, la Tiki!

23 aug. 2022, 02:00,
Andreea Andrei în Local

Duminică, 4 septembrie, este ultima zi de vacanță ce vine cu o competiție de kickboxing marca Scorpions. Evenimentul va avea loc la Tiki și va fi pentru copiii de toate vârstele. La final, vor avea loc meciuri de semiprofesioniști din care micii sportivi vor putea învăța

Pentru micii sportivi care practică kickboxing ultima zi de vacanță vine cu o competiție marca Scorpions. La eveniment sunt așteptați peste 300 de participanți din țară, dar și din Republica Moldova. Cupa Scorpions este prima competiție pe care clubul sportiv o organizează. Sportivii ieșeni au fost invitați să participe la un concurs organizat de Cornel Mușat, la Brăila, în următorul weekend.

Ultima zi de vacanță vine cu o competiție marca Scorpions

Pentru ca micii sportivi de la clubul Scorpions să se bucure de ultima zi de vacanță școlară așa cum trebuie, vor participa la una dintre cele mai mari competiții de kickboxing din Iași pentru amatori. Clubul Sportiv Scorpions organizează la Tiki „Cupa Scorpions” la care vor fi așteptați sportivi din întreaga țară și din Republica Moldova.

„Cupa Scorpions se adresează sportivilor de la 5-6 ani, până la seniorii de peste 18 ani și până în 35 de ani. Estimăm un număr de 350 de participanți, dintre care 3 cluburi din Republica Moldova. Competiția aceasta va fi doar de kickboxing. Începe la ora 10:00, iar pe seară vor fi meciuri de semiprofesioniști, unde sperăm să avem lupte mai interesante. Era ultima ocazie în care puteam face o competiție înainte de începerea anului școlar și ne bucurăm că terminăm vacanța cum se cuvine”, a declarat Mihai Constantin, Clubul Sportiv Scorpions.

În cadrul competiției vor fi mai multe grupe de sportivi, organizate după vârste și sex. Pentru sportivii din categoriile de până în 14 ani vor fi 2 reprize per meci, a câte 2 minute. Pentru participanții cu vârste de peste 14 ani vor fi 3 reprize a câte 2 minute fiecare.

Club cu tradiție și rezultate excepționale

Clubul Scorpions este unul dintre cele mai longevive cluburi de arte marțiale din Iași. Acesta a dăruit lumii sporturilor de contact nume mari ce au adus cinste orașului Iași. Pentru ca această tradiție să continue, copiii și tinerii sunt încurajați să practice aceste sporturi care disciplinează și pun bazele unui trai sănătos și armonios.

Sportivii de la Clubul Scorpions sunt invitați, pe 10 septembrie 2022, la un festival al artelor marțiale, organizat de Cornel Mușat. La această competiție vor participa sportivi din toată țara, dintre care 2 din partea clubului ieșean.

„Suntem invitați, pe 10 septembrie, de Cornel Mușat, cel mai bun produs de Karate Tradițional din țară, la un festival de arte marțiale, la Brăila. Acolo vom participa cu 2 sportivi ai clubului”, precizează Mihai Constantin, Clubul Sportiv Scorpions.

Duminică, 4 septembrie 2022, ultima zi de vacanță vine cu o competiție marca Scorpions. Copii de toate vârstele sunt așteptați la Tiki, unde vor vedea o competiție axată pe kickboxing și K1. La finalul competiției vor avea loc meciuri în care sportivii semiprofesioniști vor oferi un adevărat spectacol al luptelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`