Prima pagină » Actualitate » Ultima dorință a celebrului actor din „Die Hard”: A vrut ca fiica sa să afle de deces abia la 40 zile după tragedie

Ultima dorință a celebrului actor din „Die Hard”: A vrut ca fiica sa să afle de deces abia la 40 zile după tragedie

04 oct. 2024, 16:20,
Simona Ciobanu în Actualitate

John Amos a murit pe 21 august din cauze naturale, potrivit unei declarații a publicistei sale Belinda Foster, dar anunțul a fost făcut abia acum, scrie Sky News. John Amos a dorit ca anunțul morții sale să fie amânat, temându-se că fiica lui ar transforma momentul într-un „circ”, potrivit publicistului său.

Moartea actorului, care a decedat din cauza insuficienței cardiace congestive la vârsta de 84 de ani, a fost făcută publică de fiul său, Kelly Christopher Amos, cunoscut sub numele de KC, într-o postare pe Instagram la peste 40 de zile de la deces. La scurt timp după, fiica lui Amos, Shannon, a scris pe Instagram că a aflat de moartea tatălui ei din presă.

Ulterior, Amy Gaudy, o altă fiică a actorului, a postat pe Facebook o declarație în numele familiei, inclusiv al lui Shannon, acuzând publicista Belinda Foster și KC că au izolat familia de John Amos în ultimul an. Gaudy a sugerat că aceștia ar fi profitat de vulnerabilitatea lui Amos.

Celebrul actor a vrut ca fiica sa să afle de deces abia la 40 zile după tragedie

Într-o replică oferită celor de la People și confirmată de The Post, Foster a respins acuzațiile, susținând că a fost publicistul lui Amos timp de peste 30 de ani și că relația lor devenise aproape familială. Ea a mai menționat că Amos avea o relație „acrimonioasă” cu fiica sa și a respins acuzațiile de abuz făcute de Shannon.

Foster a explicat că KC nu avea voie să contacteze sora sa, Shannon, din cauza unui ordin judecătoresc, și că Amos însuși a cerut amânarea anunțului privind moartea sa, fiind îngrijorat de modul în care Shannon ar putea manipula situația.

Ea a adăugat că Amos și-a iubit fiica, dar că relația lor a fost complicată, și a subliniat faptul că Amos a fost sănătos mental până la moartea sa, contrazicând acuzațiile familiei cu privire la starea lui de sănătate. Foster a încheiat sperând ca reputația lui Amos să fie respectată și că discuțiile despre aceste acuzații să înceteze.

Pe de altă parte, Gaudy și restul familiei au susținut că Amos suferea de demență și au fost îngrijorați de posibila neglijență față de acesta în ultimele sale zile. Totodată, au acuzat că KC și Foster ar fi exploatat vulnerabilitatea lui Amos. Familia și-a exprimat durerea și frustrarea, afirmând că, în loc să se concentreze pe comemorarea vieții lui Amos, sunt nevoiți să caute dreptate și claritate în circumstanțele morții sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`