Prima pagină » Sanatate » Ulei pentru creșterea părului. Sfaturi pentru a alege cel mai bun produs

Ulei pentru creșterea părului. Sfaturi pentru a alege cel mai bun produs

22 feb. 2023, 11:40,
în Sanatate

Printre remediile care te vor ajuta să obții o podoabă capilară de invidiat se numără uleiurile pentru creșterea părului. Părul lung și sănătos este un vis pentru multe femei. Astfel, una dintre modalitățile de a promova creșterea părului este folosirea uleiurilor naturale în tratamentele de îngrijire a părului. Atunci când sunt folosite corect, acestea pot întări și reface părul, îi pot accelera creșterea și îi pot îmbunătăți semnificativ aspectul.

Doar uleiurile de bună calitate vor produce efectul dorit. Există o serie de reguli de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați uleiuri de bază și uleiuri esențiale. Uleiurile naturale nu pot costa ieftin, altfel sunt sintetice. Uleiurile esențiale trebuie să fie vândute în sticluțe de sticlă închisă la culoare. Verificați informațiile de pe ambalaj, acesta trebuie să menționeze producătorul, data de expirare, proprietățile și utilizările uleiului. Este important să cumpărați uleiuri de la producători de încredere.

Ulei pentru creșterea părului. Recomandările cosmeticienilor

Cumpărarea uleiului de la o farmacie nu este o garanție a calității. Principalele uleiuri pentru accelerarea creșterii părului sunt uleiul de brusture, uleiul de ricin, uleiul de argan, uleiul de măsline, uleiul de cocos, uleiul de cătină de mare, uleiul de migdale și uleiul de semințe de in. Aceste uleiuri sunt bogate în compoziție și furnizează foliculilor de păr nutrienți esențiali pentru creșterea părului.

Uleiul de borș este bogat în săruri minerale, proteine, taninuri și vitamine. Acest produs miraculos crește fluxul sanguin la rădăcina părului, accelerează creșterea părului, hrănește și, de asemenea, vindecă mătreața.

Proprietățile uleiului de ricin sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Este ușor de aplicat și se absoarbe în profunzimea firului de păr, trezește rădăcinile adormite și stimulează creșterea părului. Uleiul de ricin este adesea folosit în tratamentul calviției. Uleiul de ricin presat la rece este considerat cel mai util ulei în cosmetologie.

Avantajele acestor remedii naturale. Ce trebuie să conțină un produs pentru a asigura efectul dorit

Uleiul de argan nu este cunoscut de mulți, dar este un excelent stimulator al creșterii părului. Uleiul de argan este alcătuit din 80% acizi grași polinesaturați, care ajută la reconstrucția și întărirea părului. De asemenea, conține aminoacizi, vitamine și polifenoli, care au, de asemenea, un efect benefic asupra creșterii și stării generale a părului.

Dar mulți sunt familiarizați cu uleiul de cătină de mare, acesta este derivat din boabele galbene de cătină de mare și este valoros nu numai pentru păr, ci și pentru întregul organism. Principalul avantaj al uleiului este conținutul său ridicat de vitamina A, care accelerează creșterea părului și stimulează regenerarea pielii. Cosmeticele cu extract de cătină de mare sunt foarte populare.

Uleiul de măsline, atât de iubit de mulți, nu este potrivit doar pentru gătit, ci este excelent în lupta pentru părul gros și lung. Scalpul și părul absorb foarte bine uleiul și, ca urmare, părul crește mai repede și devine mai hidratat, mai neted și mai strălucitor.

Un ulei pentru creșterea părului este cel de cocos. Acesta se află acum la apogeul popularității. Uleiul de cocos este o mană cerească pentru părul slab și subțire. Este excelent pentru îngrijirea, hidratarea și stimularea foliculilor de păr și este folosit pentru a trata calviția. După o cură de măști reparatoare cu ulei de cocos, părul arată mult mai bine și crește mult mai repede.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024