Prima pagină » Sanatate » Ulei de pește mollers. Vitaminele conținute în suplimentul alimentar

Ulei de pește mollers. Vitaminele conținute în suplimentul alimentar

23 dec. 2022, 10:00,
BZI.ro, în Sanatate

Administrarea de ulei de pește mollers este foarte indicată pentru persoanele care suferă de anemie. Uleiul de pește este 100% natural, provenind din ficatul de cod arctic norvegian Moller’s. Acesta este bogat în acizi grași Omega-3 și vitaminele D, A și E.

Conform specialiștilor uleiul natural de pește este de cea mai înaltă calitate și a fost recomandat și de familiile care îl folosesc de generații întregi. Uleiul din ficat de cod este recomandat de către autoritățile sanitare oficiale din Norvegia. Uleiul natural de ficat de cod Moller este recunoscut de Institutul Internațional al Gustului din Bruxelles și a primit premii pentru gustul său excelent. Aroma de fructe a primit o stea, iar aroma de lămâie a primit două stele în 2019. Aromele naturale gustoase și bine mascate, cum ar fi lămâia și fructele, asigură un consum zilnic extrem de plăcut.

mai multe capsule cu ulei de peste pe o masa

Uleiul natural de ficat de pește din ficat de cod este sursa ideală de acizi grași Omega-3 pentru femeile însărcinate și după naștere

Ulei de peste mollers. De ce medicii recomandă administrarea suplimentului?

Având în vedere faptul că organismul nu produce singur acizi grași Omega-3, trebuie să îi introducem cu toții în dieta noastră zilnică. Uleiul natural de pește Moller este bogat în acizi grași esențiali omega-3 DHA și EPA și în vitaminele A, D și E.

DHA și EPA contribuie la funcționarea normală a inimii. În timp ce DHA sprijină vederea și funcția cerebrală. Vitaminele A și D reprezintă sistemul dumneavoastră imunitar sănătos, iar vitamina E protejează celulele de stresul oxidativ.

mai multe capsule cu ulei de peste

Este important să știi că sunt acceptabile combinațiile de omega 3 cu zinc

Uleiul natural de ficat de pește din ficat de cod este sursa ideală de acizi grași Omega-3 pentru femeile însărcinate și după naștere. Acizii grași DHA, prin intermediul organismului mamei, contribuie la dezvoltarea normală a vederii și a activității cerebrale a copilului. Vitamina D susține creșterea și dezvoltarea oaselor la copii. Beneficiile sunt obținute cu un aport zilnic de 250 mg de EPA și DHA.

Cum să administrezi corect uleiul? Doza zilnică necesară pentru a spori efectul acestuia

Pentru a observa efectul acestui supliment este suficient să se consume uleiul o dată pe zi. Pentru a lua doza zilnică recomandată de acizi grași omega-3, este suficientă o linguriță de ulei de pește Moller’s. În cazul în care iei acest supliment sub formă de capsule să știi că una nu este suficientă pentru cantitatea necesară de acizi grași de omega-3. Astfel, doza zilnică recomandată ajunge la 2-3 capsule pe zi.

persoana care isi toarna dintr-un recipient capsule cu ulei de peste

Uleiul din ficat de cod este recomandat de către autoritățile sanitare oficiale din Norvegia

Uleiul de pește este un produs derivat din pește marin. Omega-3 este un grup de acizi care se găsesc în diferite alimente. Acest lucru înseamnă că uleiul de pește este una dintre sursele de PUFA. Acestea din urmă, sub formă de capsule, sunt beneficii pure pentru sănătate, fără vitamine și minerale suplimentare.

Este important să știi că sunt acceptabile combinațiile de omega 3 cu zinc, magneziu, seleniu, vitaminele E, A, K, C, D și unele vitamine B. Omega 3 nu trebuie combinat cu cupru, fier, crom și calciu.

Se presupune că dacă bei zilnic ulei de pește mollers nu-i vei provoca nici un rău organismului tău. Deoarece uleiul de pește afectează coagularea sângelui prin subțierea sângelui. Astfel, hemograma trebuie verificată în mod regulat, la fiecare 2-3 luni. De asemenea, este important să se țină cont de faptul că există mai multe tipuri de ulei de pește.

o lingura pe o masa cu capsule de ulei de peste

Uleiul din ficat de cod este recomandat de către autoritățile sanitare oficiale din Norvegia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *