Prima pagină » Actualitate » Ucraina face apel la înarmarea populaţiei în războiul cu Rusia
Ucraina face apel la înarmarea populaţiei în războiul cu Rusia

Ucraina face apel la înarmarea populaţiei în războiul cu Rusia

24 feb. 2022, 10:43,
BZI.ro, în Actualitate

În aceste momente, oficialii din Ucraina au declarat că vor începe înarmarea populaţiei. Decizia vine în contextul răbzoiului cu Ucraina. Ministrul Apărării din Ucraina a declarat că va începe distribuirea de arme către toţi veteranii şi voluntarii care doresc să lupte.

Ministrul a dat asigurări că forțele Ucrainei sunt invincibile. Contextul este dificil în contextul în care Vladimir Putin a anunțat că a început invazia țării vecine.

Ucraina face apel la înarmarea populaţiei în războiul cu Rusia

Ministrul Apărării din Ucraina, Alexey Reznikov, a declarat că Ucraina va începe înarmarea populaţiei în războiul cu Rusia. Vorbim despre veterani dar și despre voluntarii care doresc să lupte pentru a păstra siguranța țării. Ucraina a intrat într-o apărare totală şi a fost declarată deja legea marțială și stare de război pe tot teritoriul.

„Dragi compatrioți!

Inamicul atacă, dar armata noastră este invincibilă.

Ucraina intră într-un regim de apărare totală.

Oricine este pregătit și capabil să dețină o armă se poate alătura acum în rândurile Forțelor de Apărare Teritoriale ale Forțelor Armate ale Ucrainei din regiunea dumneavoastră.

Pentru a obține arme, trebuie să contactați direct brigăzile și batalioanele trupelor din zona dvs.

Trebuie doar să dețineți un pașaport.

Urmăriți actualizarea informațiilor pe site-ul web al trupelor – https://sprotyv.în.ua.

Moarte ocupanților ruși!

Glorie Ucrainei!”, transmite ministrul.

Este război în Ucraina! Rusia Atacă din toate părțile

Au fost semnalate bombardamente rusești în toată Ucraina iar acest lucru duce la un adevărat război. Vorbim despre faptul că Vladimir Putin a anunțat în această dimineaţă faptul că trupele militare vor intra în cele două regiuni independente. Totuşi, se pare că Rusia nu s-a oprit la acest lucru. De exemplu, trupele din Belarus au intrat deja în Ucraina cu direcția Kiev. O altă problemă semnalată a fost momentul în care se pare că trupele rusești atacă din Transnistria.

Așadar, pe lângă aceste date, se pare că forțele rusești au ocupat toate aeroporturile din Ucraina. În replică, Ursula von der Layern a menționat faptul că UE va lua cele mai mari sancțiuni pe care istoria le-a văzut. Președintele Comisiei Europene a declarat că Rusia trebuie să înceteze de urgență invazia din Ucraina.

Vom opri accesul băncilor rusești la resursele financiare din Uniunea Europeană. Suntem împreună cu toţi partenerii noștri, SUA, Canada, Japonia. Milioane de ruşi nu vor război. Președintele Putin încearcă să se întoarcă în perioada imperiului rus. Cer Rusiei să renunțe la invazie. Nu vom permite președintelui să înlocuiască statul de drept şi dreptul internaţional. Nu trebuie să subestimeze hotărârea democraţiei noastre. Istoria a demonstrat că societăţile bazate pe democrație rezistă în timp. UE este alături de Ucraina. Până la urmă pacea va câștiga. a explicat Ursula Von der Leyen.

Oricum, faptul că Ucraina face apel la înarmarea populaţiei era o situație prevăzută în contextul în care țara era în alertă de câteva luni și se aștepta la o invazie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *