Prima pagină » Actualitate » Tzancă Uraganu, umilit pe TikTok, de o tânără! „Ăsta are și nevastă, și amantă! – VIDEO

Tzancă Uraganu, umilit pe TikTok, de o tânără! „Ăsta are și nevastă, și amantă! – VIDEO

01 feb. 2024, 10:01,
BZI.ro, în Actualitate

Manelistul Tzancă Uraganu a fost umilit, pe TikTok, de o tânără. Aceasta a avut o reacție surprinzătoare în momentul în care Tzancă Uraganu i-a dat follow pe rețeaua de socializare Instagram! Videoclipul a devenit viral pe platforma TikTok. Tânăra i-a transmis manelistului că poate deveni amantul ei. O prietenă a tinerei i-a transmis că manelistul este căsătorit cu Lambada, dar se iubește cu Marimar.

Tzancă Uraganu, umilit pe TikTok, de o tânără!

Reacția unei tinere a surprins pe toată lumea atunci când manelistul Tzancă Uragnu i-a dat follow pe Instagram.

„Ăsta are și nevastă, și amantă! Poate el devine amantul meu!”, a transmis tânăra.

Videoclipul postat de tânără a devenit viral pe platforma TikTok, iar internauții au rămas surpinși de reacția femeii, mai ales că utilizatoarea platformei TikTok nu părea că știe prea multe detalii despre renumitul manelist.

Tânăra care a postat pe TikTok și-a întrebat prietena dacă să-i accepte cererea cântărețului de manele.

„Deci Tzancă Uraganu vrea să mă urmărească pe mine, vă dați seama? No, ce fac acum, îi accept, nu îi accept, ce fac? Cine-i Marymar? Gagicar ăsta! Poate el devine amantul meu!”, a spus aceasta.

Amica ei s-a amuzat de situație și a spus că Tzancă Uraganu are soție și amantă, soția fiind Lambada, iar amanta, Marymar. Astfel că, ea ar urma să fie cea de-a doua amantă sau să le înlocuiască pe toate!

„Eu zic să-i accepți! Îi iei locul lui Marymar acum, vezi că e cam vagabond. Ăsta are și nevastă, și amantă! O are pe Lambada nevasta și Marymar gagica. Tu vei fi amanta 2 sau le iei locul la toate?”, a adăugat prietena ei.

Interesant este faptul că atât Tzancă Uraganu, cât și domnișoara pe care a încercat să o „vâneze” se află în Dubai. De aceea se pune întrebarea dacă nu cumva manelistul a vrut să se întâlnească cu ea.

În ultimele sale postări de pe Internet, artistul le-a arătat fanilor că lucrează la un nou videoclip pentru piesa lui, dar și cât de bine se distrează alături de femeia care l-a făcut tată pentru a doua oară, Alina Marymar.

Manelistul, în vacanță, în Dubai

În ultimele sale postări de pe Internet, artistul le-a arătat fanilor că lucrează la un nou videoclip pentru piesa lui, dar și cât de bine se distrează alături de femeia care l-a făcut tată pentru a doua oară, Alina Marymar. Tzancă Uraganu a dus-o pe Alina Marymar într-o vacanță de lux în Dubai, iar cei doi au fost surprinși în ipostaze romantice unul alături de celălalt.

Deși are agenda plină și evenimente programate de la o zi la alta, Tzancă Uraganu reușește să își petreacă suficient timp cu familia lui.

Nu oricum, ci în vacanțe de lux și localuri de fițe, pentru care scoate din buzunar sume impresionante. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când a luat-o pe Alina Marymar și au plecat într-o escapadă romantică!

Adepți ai luxului și opulenței, cei doi au plecat în Dubai, pe tărâmul bogațior. Manelistul, care ia sume mari pentru o petrecere, și iubita lui s-au afișat împreună pe rețelele de socializare, unul în brațele celuilalt. Alina Marymar a publicat, de asemenea, încă o imagine în care iubitul ei a luat-o în brațe, iar peisajul în care s-au fotografiat a fost de vis!

Fiind plecat în Dubai, Tzancă Uraganu a fost umilit pe TikTok, de o tânără.

 

@andreea_kpnct @tzzzanca uraganu 🏆 #dubai #fypシ #foryoupage #viral ♬ suono originale – Andreea_kpctn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *