Prima pagină » Cancan ultimă oră » Tzancă Uraganu și-a cumpărat mașină nouă de jumătate de milion de euro! Cum arată bolidul de lux

Tzancă Uraganu și-a cumpărat mașină nouă de jumătate de milion de euro! Cum arată bolidul de lux

30 iul. 2024, 23:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Tzancă Uraganu a dat, din nou, lovitura! După ce i-a cumpărat Alinei Marymar o bijuterie pe patru roți, cântărețul și-a făcut și lui un cadou. A băgat mâna adânc în buzunar și a plătit aproape jumătate de milion de euro pentru o mașină de lux!

Este cu desăvârșire un pasionat de mașini, iar pentru această plăcere, plătește oricât de mult este nevoie. Tzancă Uraganu nu mai ține cont de cifre când vine vorba de mașini, astfel că se laudă cu un parc auto impresionant, cu o valoare amețitoare.

Tzancă Uraganu și-a cumpărat mașină nouă

Tzancă Uraganu și-a achiziționat o nouă mașină! Cântărețul deține doar mașini de lux, astfel că și acest model trebuia să se ridice la standardele lui. Așadar, a scos din buzunar câteva sute de mii de euro pentru unul dintre cele mai scumpe modele create de Rolls Royce.

Manelistul a postat imagini cu noua achiziție și a exprimat cât de fericit că a reușit să își achiziționeze această mașină. Conform analizei de piață, un astfel de bolid de lux are un preț cuprins între 400.000 și 500.000 euro, având în vedere că a fost fabricat în anul 2022.

Tzancă Uraganu a spus de multe ori că este pasionat de mașini, dovadă fiind și achizițiile pe care le face. Manelistul își cumpără mașini din ce în ce mai scumpe, astfel că valoarea acesteia a ajuns la aproape jumătate de milon de euro.

„Vine și Uraganu cu ceva nou, la nivel mondial, ca de fiecare dată! Fără Dumnezeu și fără voi nu aș fi reușit, oamenii mei care mă iubiți și mă ascultați”, a scris Tzancă Uraganu pe Facebook.

Alina Marymar a primit un cadou spectaculos

În urmă cu câteva zile, Tzancă Uraganu i-a cumpărat Alinei Marymar o mașină de lux! Este vorba despre un autoturism cu o valoare de minim 60.000 euro, cu care a reușit să îi aducă zâmbetul pe buze iubitei sale.

De asemenea, manelistul i-a achiziționat mai multe genți și obiecte de la un brand de lux, pentru care cu siguranță a scos mii de euro din buzunar. Alina Marymar a fost foarte încântată de cadourile pe care le-a primit, dar a spus că adevărata împlinire pentru ea este iubirea pe care i-o poartă Tzancă Uraganu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *