Prima pagină » Cancan » Tzancă Uraganu, mesaj pentru Florin Salam care a fost internat de urgență în spital

Tzancă Uraganu, mesaj pentru Florin Salam care a fost internat de urgență în spital

15 aug. 2023, 08:09,
în Cancan

Florin Salam a fost internat de urgență în spital, iar Tzancă Uraganu i-a transmis un mesaj de ultimă oră manelistului care trece prin momente mai puțin fericite. Florin Salam a fost internat de urgență la spital, după ce și-a anunțat fanii că starea de sănătate nu îi mai permite să cânte.

Nu este pentru prima oară când manelistul este internat în spital. Ultima oară când a fost internat s-a vorbit despre faptul că manelistul ar fi grav bolnav și că ar avea COVID-19. La acea vreme, o parte din presă a scris că Salam a murit. Acest lucru a fost infirmat de către rudele manelistului, dar și de către manelist.

Tzancă Uraganu, mesaj pentru Florin Salam care este internat în spital

Manelistul Tzancă Uraganu este un apropriat al lui Florin Salam și i-a transmis un mesaj pentru manelist. În aceste momente Florin Salam se află internat în spital unde este ținut sub supraveghere de către o echipă de medici. Tzancă Uraganu este și rudă cu Florin Salam, cei doi fiind cumetri. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, ”Uraganu” se roagă la Dumnezeu să-i dea sănătate cumătrului său:

„Dumnezeu să îți dea putere cumătru meu, ești și vei rămâne un campion🙏🙏🙏”, a fost mesajul scris de artist într-un comentariu pe pagina de Facebook a lui Florin Salam.

Momentan nu se cunoaște cu exactitate care este starea de sănătate a manelistului dar se pare că nu este una foarte bună pentru că în pozele trimise de către Alex de la Caracal se poate vedea că Salam este în perfuzii. De altfel, Salam a anunțat acum ceva timp că starea lui de sănătate nu îi va permite să mai onoreze prezența la evenimentele programate. Din aceste considerente, manelistul a promis că va returna banii luați în avans.

Florin Salam nu este pentru prima oară internat în spital

Florin Salam nu se află la prima internare în spital. Manelistul, care este considerat un etalon al muzicii de profil din România, a mai fost internat de câteva ori. La ultima internare mai multe surse chiar afirmase că manelistul murise. Totuși, informația care s-a viralizat pe rețelele de socializare a fost infirmată chiar de către manelist care a explicat într-o înregistrare că starea lui de sănătate nu este tocmai bună, dar că nu a murit.

Legat de internările repetate au apărut și altfel de zvonuri. Unele surse au spus că manelistul obișnuiește să se interneze în spital, să susțină că este bolnav pentru a scăpa de unele angajamente cu privire la unele evenimente. Din alte considerente trebuie să precizăm că Florin Salam a avut parte de mai multe scandaluri legate de diversele cântări pe care le-a avut. Ba mai mult, acesta a făcut mai multe plângeri la poliție reclamând mai mulți interlopi care l-ar fi amenințat cu moartea. Manelistul ar fi mai avut probleme și cu drogurile, fiind un ”pasionat” de cocaină. Așadar, Tzancă Uraganu i-a transmis un mesaj lui Florin Salam care se află internat într-un spital din țară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024