Prima pagină » Cancan ultimă oră » Tzancă Uraganu, la un pas să fie martorul unui măcel! S-a lăsat cu conflict între nuntași după o dedicație: „A sărit aproape toată petrecerea”

Tzancă Uraganu, la un pas să fie martorul unui măcel! S-a lăsat cu conflict între nuntași după o dedicație: „A sărit aproape toată petrecerea”

25 sept. 2021, 16:40,
în Cancan ultimă oră

Manelistul a povestit cu lux de amănunte ceea ce s-a întâmplat la un eveniment la care a fost invitat să cânte.

Andrei Velcu, cunoscut de publicul larg drept Tzancă Uraganu, a făcut public scandalul care a ieșit la o nuntă la care a fost invitat să cânte, sătul peste măsură de pericolele la care sunt expuși el și colegii lui de breaslă.

Artistul a povestit un incident absolut șocant, care s-a întâmplat la ultima nuntă la care a făcut show.

Totul a decurs de minune, iar oamenii păreau că se distrează, dar nimeni și nimic nu avea să prevestească ceea ce urma să se întâmplă. Un conflict în toată regula a început, după ce un nuntaș a început să dea deicații jignitoare. Spiritele s-au încins rapid, iar oamenii au și uitat că se aflau la o nuntă și au început să sară la bătaie. 

Orgoliul dedicațiilor a dat tonul violențelor! Tzancă Uraganu a răbufnit: „  Mi-a luat microfonul și i l-au aruncat direct în față”  

Celebrul manelist spune că nunta a început într-o notă pozitivă, iar oamenii erau liniștiți și se simțeau foarte bine. Totul până când unul dintre nuntași a început să facă dedicații jignitoare și imediat lucrurile au escaladat rapid.

Ceilalți invitați nu au trecut cu vederea gestul bărbatului, iar microfonul lui Tzancă Uraganu a fost „victimă colaterală”. Nuntașul cu dedicații controversate a fost atacat chiar cu obiectul la care le-a rostit. Din fericire, artistul nu a pățit nimic, dar recunoaște că a fost aproape de a asista la o nenorocire în toată regula. 

„Cântam la niste oameni foarte liniștiți la niște băieți acolo la perecere. Dintr-o dată m-a chemat alt băiat și a început să dea niste dedicații jignitoare. 

Eu nu vreau să anunț dedicații jignitoare, dar un om când insista așa mai spui așa…

Mi-a luat microfonul mie din mână băieții ăștia, eu nu știu dacă mai am microfon, l-au luat și i l-au aruncat direct în față și după aia au sărit toți pe el.

A ieșit mare scandal și mare bătaie între ei și era să iasă un mare măcel sau putea să iasă o mare nenorocire.  A sărit aproape toată petrecerea pe omul asta care a dat dedicația”,  a povestit Tzancă Uraganu. 

Nu este un caz izolat. În trecut, Tzancă Uraganu a mai fost martor la evenimente la care poliția a spart petrecerea din cauza conflictelor. Nu demult, artistul a scăpat la mustață de furia nuntașilor, dar a fost și urmărit de ghinion în alte dăți și a fost victima agresiunilor. Nu este singurul care a relatat astfel de povești absolut înfiorătoare. Celebri maneliști, printre care și Florin Salam, au povestit că au fost amenințati cu violența chiar de cei care i-au angajat să cânte. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *