Prima pagină » Cancan » Tzancă Uraganu își lasă mașina în garaj. Manelistul va fi pieton trei luni de zile
Tzancă Uraganu își lasă mașina în garaj. Manelistul va fi pieton trei luni de zile

Tzancă Uraganu își lasă mașina în garaj. Manelistul va fi pieton trei luni de zile

21 feb. 2024, 13:52,
BZI.ro, în Cancan

Tzancă Uraganu a fost tras pe dreapta în timp ce se deplasa cu mașina pe Autostrada A3 deoarece depășise viteza legală. Astfel, manelistul și-a pierdut dreptul de a conduce timp de trei luni dar a fost și amendat. Cu siguranță, Tzancă Uraganu este foarte supărat, știut fiind că acesta este posesorul mai multor bolizi.

Se poate spune că Andrei Velcu, alias Tzancă Uraganu se scaldă în lux. Acesta deține mai multe proprietăți, mașini scumpe și face bani cu nemiluita din cântări. Andrei Velcu a debutat în muzică sub numele de scenă Tzancă de la Ploiești. Manelistul și-a schimbat numele de scenă în Tzancă Uraganu după ce Nicolae Guță l-a numit uraganul muzicii.

Tzancă Uraganu, nevoit să-și lase mașina în garaj

Un bărbat a fost depistat, marţi seară, de poliţişti când conducea un autoturism pe Autostrada A3 Bucureşti – Braşov cu viteza de 159 km/h, a informat, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române. Evenimentul s-a petrecut la ora 22.07, iar polițâiștii l-au oprit pe respectivul bărbat la km 10, din direcţia Ploieşti către Bucureşti.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că ar fi vorba despre cântăreţul Andrei Velcu, cunoscut sub numele de Tzancă Uraganu.

„Acesta circula pe autostrada A3 cu 159 km/h, pe un sector de drum pe care limita maximă admisă de viteză este de 100 km/h. În cauză, a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă de 1.485 de lei, fiind luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile”, se precizează în comunicat Poliției.

Tzancă Uraganu este posesorul mai multor bolizi

Este binecunoscut faptul că Tzancă Uraganu este un pasionat de bolizi, având în garaj adevărate bijuterii pe patru roți. Astfel, manelistul în vârstă (https://www.bzi.ro/ce-varsta-are-tzanca-uraganu-averea-surprinzatoare-a-manelistul-4461268) de 33 de ani are în colecția sa și un Lamborghini Huracan.

Atunci când vine vorba de mașini, Tzancă Uraganu nu se uită la bani, iar asta o demonstrează și respectiva achiziție a manelistului. Astfel, pe respectiva mașină, acesta a dat nu mai puțin de 300.000 de euro și i-a fost adusă cu șampanie și baloane.

Pe lângă respectivul bolid, Tzancă Uraganu mai deține și un Rolls Royce Wraith, în valoare de peste 200.000 euro. Totodată, la sfârșitul anului trecut, manelistul și-a adăugat la colecție și un Cadillac Escalade, care valorează peste 120.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *