Prima pagină » Actualitate » Tzancă Uraganu a spus câți bani cere la un eveniment privat! De ce a ajuns manelistul să dea declarații la poliție
Tzancă Uraganu a spus câți bani cere la un eveniment privat! De ce a ajuns manelistul să dea declarații la poliție

Tzancă Uraganu a spus câți bani cere la un eveniment privat! De ce a ajuns manelistul să dea declarații la poliție

11 ian. 2024, 09:05,
în Actualitate

Tzancă Uraganu a spus câți bani cere la un eveniment privat și a explicat de ce solicită sume mari pentru o prestație de doar 4 ore la un eveniment privat. Altfel, manelistul a fost nevoit să dea cu subsemnatul după ce a declarat că a fost amenințat cu moartea de interlopi și că a fost nevoit să se ascundă, considerând că familia lui este în pericol.

Tzancă Uraganu a spus câți bani cere la un eveniment privat!

Tzancă Uraganu este pe lista celor mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din țară. Tocmai de aceea, Tzancă Uraganu și-a stabilit o listă de tarife pe măsură. Puțini își permit să îl asculte la nuntă sau botez, asta pentru că doar patru ore de show costă zeci de mii de euro.

Tzancă Uraganu domină topul preferințelor pe YouTube-ul românesc, acolo unde aproape mereu se află pe primul loc. Acesta se bucură de succes și popularitate, iar tarifele pentru prestațiile sale sunt pe măsură.

Având în vedere că la fiecare eveniment vine însoțit de trupa sa, manelistul are mai multe obligații, așa că cei care își doresc să îl asculte live la evenimente private sunt nevoiți să scoată din buzunare nu mai puțin de 12.000 de euro.

„Dacă tu nu-ți permiți, crezi că toată lumea nu-și permite. Dacă cerem 12.000 pe patru ore, cerem pentru că avem de plătit taxe, impozite. Noi plătim impozit la stat. Eu iau bani numai în firmă, nu iau bani în mână, avem și noi de plătit. Dăm 10%-20% la stat pentru că așa e normal și legal. De asta cerem prețuri. Suntem mai mulți în orchestră, suntem atâția băieți. Dacă nu îți permiți, du-te și ia pe cine îți permiți”, a spus Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu, la audieri

Tzancă Uraganu a fost audiat joi, 11 ianuarie 2024, după ce a spus că a fost amenințat cu moartea de interlopi. El a declarat că acești oameni îi vor răul și că este nevoit să se ascundă pentru a își proteja viața, dar și familia.

Problemele ar fi început în urmă cu mai multe luni, când niște interlopi i-ar fi luat un ceas și mai mulți bani.

Tzancă Uraganu a mai spus că acești oameni periculoși i-au cerut bani ca taxă de protecţie în repetate rânduri. El a declarat că interlopii l-au amenințat că îi dau foc la casă și că nu se vor lăsa până nu îl vor distruge.

„Rog toată Poliţia, toată procuratura să ia măsuri, să vină Interpolu’ la interlopi!. După ce ne omoară şi ne dau foc la case, e prea târziu să intervină…Eu am dosar cu ei, să se facă ceva. Dacă el nu are frică nici de mascaţi, eu ce pot să fac, mă închid undeva. Ei mă amenință, îmi cer bani, șantaj, deja mi-au luat un ceas în urmă cu 2 ani, mi-au luat o sumă de bani, m-au tâlhărit, și în Germania tot ei au fost. Nu se mai poate ieși din casă. Mă amenință într-una să le dau bani, vor să vină după mine, au zis că îmi dă foc la casă, eu deja vreau să iau copiii să mă mut, să îi pun într-un loc ascuns pentru că au zis că dau foc la casă, oamenii sunt în stare de orice”, a declarat Tzancă Uraganu, care a spus și câți bani cere la un eveniment privat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024