Prima pagină » Titlurile zilei » Twerk-ul, care face furori în toată lumea, a ajuns și la Iași. Andra Bucur: „Senzualitate, sexualitate și feminitate” – FOTO/VIDEO

Twerk-ul, care face furori în toată lumea, a ajuns și la Iași. Andra Bucur: „Senzualitate, sexualitate și feminitate” – FOTO/VIDEO

21 feb. 2023, 02:00, 28 ,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

Twerk-ul, care face furori în toată lumea, a ajuns și la Iași. Andra Bucur, cunoscută pe rețelele de socializare drept AndraTwork, a ținut două clase în centrul orașului, prin care ieșencele au luat cursuri de twerk normal, dar și de twerk senzual. Aceasta are un real succes cu pasiunea pe care de 4 ani a început să o valorifice și se pregătește de cel mai mare festival de twerk din România, unde va avea coregrafi internaționali

Andra Bucur se încadrează în categoria dancefluencerilor din România, care creează conținut online pe dans, dar nu numai. Tânăra organizează turnee de twerk în fiecare oraș din țară și își dorește să-și creeze cea mai mare comunitate din țară.

În weekend (n.r. – 18-19 februarie) a fost așteptată de către doritoarele de a învăța twerk și s-au distrat pe cinste în cadrul unei săli de dans de la Casa de Cultură a Studenților. Ba mai mult, celebra dansatoare de twerk dezvăluie că își va mări echipa de la Iași.

Twerk-ul, care face furori în toată lumea, a ajuns și la Iași, în weekend

Andra Bucur și-a descoperit pasiunea pentru acest stil de dans în urmă cu câțiva ani, când a văzut mai multe fete îmbinând twerk-ul cu alte stiluri de dans, într-un club din Africa, iar de atunci și până acum a reușit să ajungă una dintre cele mai cunoscute antrenoare de twerk din România.

„De data aceasta, la Iași am ținut două clase de twerk, adică o clasă normală și una senzuală. Twerk-ul este un dans din bazin, care se focusează pe mișcări de twerk, dar le îmbin cu alte stiluri de dans. Trebuie să exprimăm senzualitatea, sexualitatea și feminitatea”, declară Andra Bucur.

Celebra antrenoare mărturisește că twerk-ul își are originile în Africa de foarte mulți ani. Însă acesta s-a mai schimbat și mișcările sunt diferite. Parcursul ei a fost greu, dar extrem de frumos, ajungând să danseze în multe țări din Europa.

„Twerk-ul își are originile din Africa de foarte mulți ani, dar acum s-a mai schimbat și vorbim despre un twerk actual. Eu am început să dansez în Dubai, după care am început să organizez și eu clase, participând la foarte multe evenimente”, mai spune Andra, antrenoarea de twerk.

Andra Bucur: „În vară va fi cel mai mare festival de twerk din România”

Andra Bucur povestește cu mândrie că a început deja să se pregătească pentru cel mai mare festival de twerk din România, pe care îl va organiza chiar ea, în Cluj-Napoca, unde-și dorește să vină toate fetele de la toate clasele din țară.

„Vara aceasta voi organiza cel mai mare festival de twerk din România, unde-mi doresc să participe toate persoanele de la clasele mele, și nu numai. Acesta îl voi ține la Cluj-Napoca și vor fi atât premii, cât și multe alte surprize. Cu siguranță vorbim de ceva unic în România, unde vom avea coregrafi internaționali”, adaugă Andra Bucur, cunoscută drept AndraTwork.

Ba mai mult, antrenoarea de twerk, care face furori în toată lumea, și-a creat propriul brand, în care comercializează pantaloni pentru acest stil de dans, site-ul fiind la mare căutare de către iubitoare. Cursantele Andrei Bucur povestesc că experiența pe care le-o oferă în cadrul claselor de twerk este una inedită și unică în multe orașe ale țării, dar mai ales în Iași.

Comentarii
  • Atat de tanara si atat de bine tabacita.

  • „Celebra antrenoare” vrea ca tinerele sa-si puna bucile la treaba, nu creierul. O recomand ca director in programul Romania Educata.

  • faceti reclama tuturor borfetelor… fain si educativ! asta e un adevarat subiect de presa!!!

  • Anti imoralitate

    Bessinoasse care fac tot felul de porcarii, in loc sa munceasca. Dupa aia le auzi cum rag in gura mare ca altii au pensii, iar ele, divele, nu. Dar de fapt ele nu au muncit, au frecat-o ! Ce pot invata tinerii de la ele?! Sa se dezbrace in public?! Sa ce???

  • Săraca femeie...

    Doamna din imagini pare că se apropie de 40 de ani. Aşa cum au stricat-o alţii, aşa vrea ea să strice fete tinere, învăţându-le astfel de porcării. Datul din cur nu este şi nici nu va fi ceva onorabil. Mai mult fetele „şcolite” de tine pot deveni pradă pentru proxeneţi, pot ajunge în cluburi sau situaţii unde vor fi abuzate şi violate. Îţi asumi o astfel de răspundere? De ce vrei să îmbătrâneşti urât?

  • Pentru 2 Jack cu cola la cafeneaua uniriia mers cu mine și var’miu. Recomand

  • Feminitate la superlativ :)))

  • Curvasareala, decadenta – femeia, doar un obiect. Asta transmite dra danceflautista.

  • Sunt realmente uimit ca nu exista Inca o aplicatie care sa te invete sa iti batai curu. Tinerele sunt atat de toante ca le trebuie cursuri pentru tremurat gelatina de pe buci.

  • Eu tot nu inteleg cum o persoana (asa de) grasa pretinde sa faca un dans atat de primitiv.

  • Așteptăm cu interes un festival de supt Poule ! O sa fie lume grămada ! Dacă tot învață sa dea din cur măcar S-o sugă ca lumea

  • Uite Asta ne lipsește Noua..“”..O urgenta Naționala “”.Observ ca dispare jena și Rușinea- in plin Public acțiuni directe de …..

  • Este un Avertisment la nivel de mase -o perturbare a copiilor și a relatiilor de familie .Libertatea de exprimare a unui astfel de comportament in Direct e unul de luat in calcul de poliție,e o forma de tentativa de omor Emoțional a maselor.

  • Alta BOARFA…

  • Doua lucruri trebuie evidentiate:

    1. Nici un barbat nu crede ca mizeria asta de dans e sexy.

    2. Daca femeia ta face mizeria asta de dans la club e momentul sa o lasi singura.

    3. Nu mai acordati atentie femeilor care practica videochat, onlyfans si alte mizerii. Niciodata nu ai sa poti sa faci casa cu vreuna din ele, niciodata n-ai sa poti sa ii fii iubit. Au o minte bolnava si n-ai cum sa o faci bine. Te strica si pe tine ca barbat, plus ca rade lumea de tine cand te vede cu ea de mana pe strada.

    She belongs to the streets!

  • Un barbat e criticat in functie de masina pe care o are, pentru hainele pe care le are, de casa pe care o are sau de venitul pe care il are.

    La femei, cu cat e mai prostituata, cu atat e mai laudata de societate, orice prostie zice pe gura automat trebuie aplaudata ca altfel ti se spune ca esti misogin si alte aberatii inventate.

    Dragi barbati, luati-va puterea inapoi, nu mai aplaudati femeile care fac prostitutie pe internet, care fac twerk si alte mizerii. Alea-s femei care nu pot fi facute neveste, care nu pot fi facute mame, care nu pot fi facute nici iubite.

    Cum sa iti fac iubita pe una care face twerk? Esti nebun? Cum sa o faci nevasta pe una care face videochat? Rade orasul de tine.

    Fetele cuminti sunt la moda, la munca cinstita fetele mele nu la twerk si alte aberatii porno.

  • Asïmïoneseï süge püla, e gäy si de aia nu apreciaza arta!

  • A_si_mi_o_ne_sei e g_ay, su_ge pu_la si nu apreciaza arta!

  • Curvele astea ai fac pe bărbați misogini , sexisti , perverși, profitori da ele nu se văd cit de josnice și jalnice au ajuns sa fie și ce sunt in stare sa facă pentru un ban! Dacă cartea lor de vizita este datu din cur in pwla nu sunt decât niște actuale ori viitoare prostituate jalnice , ia uitați la costumul de “Domina” al parașutei profesoara care iau murit clienții și sa apucat sa școlească alte pisde . Fluture cum sa rupă pulen cur

  • Pentru “domnii” de aici

    Toti cei care au scris mai sus sunt barbati? Ma mir. Din ce am observat, fix asa ceva va place; vulgaritatea. Preferati astfel de femei, obraznice, fiindca voi nu aveti destul sange in instalatie. Voi le incurajati pe astea cu videochat, onlyfans, twerk si ce naiba o mai exista. Le intretineti. 🥴🥴🥴 NU MAI EXISTA BARBATI, numai fatalai.

  • Trist tare ce se intampla.Femeia asta in loc sa aiba un job serios face mizeriile alea de cursuri de dans unde au fost si minore si proasta le-a mai si filmat,le recunoaste lumea pe la liceu ..maine poimaine devine matroana…asta daca nu a devenit deja,se pare ca le „pregateste” intens pe fete pentru munci cinstite gen onlyfans si bordeluri.Bravo!!!
    Poate se sesizeaza si politia cu ocazia asta si iti verifica listele cu minore de la cursurile tale de senzualitate si sexualitate …sigur ai dat si bon pt serviciile prestate :))

  • Trist tare ce se intampla.Femeia asta in loc sa aiba un job serios face mizeriile alea de cursuri de dans unde au fost si minore si proasta le-a mai si filmat,le recunoaste lumea pe la liceu ..maine poimaine devine matroana…asta daca nu a devenit deja,se pare ca le „pregateste” intens pe fete pentru munci cinstite gen onlyfans si bordeluri.Bravo!!!
    Poate se sesizeaza si politia cu ocazia asta si iti verifica listele cu minore de la cursurile tale de senzualitate si sexualitate …sigur ai dat si bon pt serviciile prestate :))

  • Dragi barbati nu mai platiti pentru onlyfans si alte aberatii de site-uri, nu mai platiti pentru videochatiste, nu va lasati iubitele sa mearga la cursuri de twerk si alte cretinitati. Decat daca vreti sa ajunga precum fatuca asta proaspat venita din Dubai, probabil aproape de 40 de ani si plina de idei nefericite. Ne imaginam cu totii ce a facut prin Dubai fata asta de acum preda cursuri de cum sa dai din fund. A fost medic chirurg ceva cu siguranta.

  • societatea actuala americana e cotidianul. poti ca fata sa profiti discret intr un fel; de ce sa ti rupi coatele pe 2000 cand esti tanara? te poti aseza cand nu mai poti trai din corpul tau

  • GabiDumitrescu

    @Bleh: Asa, tovarase, zi-le!!! La naiba, imi place corpul feminin, imi place sa vad nuduri, imi place pornul cu gagici sub orice forma, imi place sa vad un numar misto de streaptease, insa twerkul mi se pare in 99% din cazuri absolut ridicol, penibil, si de o vulgaritate care nu are de-a face nici cu arta, nici cu sexul, nici cu dansul, efectiv cu nimic. O manelizare a (semi) nudului si seductiei sub forma de dans care e striptease-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`