Prima pagină » National » Asociația Club Sportiv „Pionii Regelui” a organizat Turneul „Mikhail Botvinnik” – Educație pe Tabla de Șah
Asociația Club Sportiv „Pionii Regelui” a organizat Turneul „Mikhail Botvinnik” – Educație pe Tabla de Șah

Asociația Club Sportiv „Pionii Regelui” a organizat Turneul „Mikhail Botvinnik” – Educație pe Tabla de Șah

02 dec. 2021, 16:07,
BZI.ro, în National

Sâmbătă, 27.11.2021, Asociația Club Sportiv „Pionii Regelui” a organizat turneul ,,Mikhail Botvinnik” din cadrul proiectului ,,Educație pe tabla de șah”, realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași.

94 de participanți din 11 comune – Românești, Podu-Iloaiei, Sinești, Oțeleni, Vânători, Erbiceni, Cozia, Butea, Popești, Iași, Bârnova – s-au duelat într-o competiție dominată de fair-play și respect față de colegi, dar și față de adversari.

În noiembrie, concursul lunar a fost puțin mai diferit față de edițiile precedente, fiind realizat în format hibrid din cauza restricțiilor care nu ne-au permis desfășurarea lui în format fizic.

Turneul a fost găzduit de 6 școli cărora le mulțumim și le suntem recunoscători: Școala „Dimitrie Sturdza” Popești, Școala „Ioanid Romanescu” Românești, Școala Gimnazială Oțeleni ,

Școala Gimnazială Bosia, , Scoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Podu Iloaiei.

Prin acest eveniment, proiectul „Educație pe tabla de șah”, realizat în parteneriat cu I.S.J. Iași și susținut de Rotary Copou, a mai încheiat o etapă importantă, semnificativă pentru dezvoltarea elevilor, dar și a tuturor celor care au participat.

Turneul a adus cu sine emoțiile competiției, tensiunea răsturnărilor de situație, dar și seriozitatea pregătirii și a implicării. Apreciem efortul conducerii școlilor gazdă, al personalului didactic și auxiliar, care a asigurat buna desfășurare a competiției, respectând toate normele impuse de situația pandemică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *