Prima pagină » Actualitate » Turistă româncă, victima unei vacanțe de coșmar în Bulgaria. I s-au furat bani și a fost primită în condiții mizere
Turistă româncă, victima unei vacanțe de coșmar în Bulgaria. I s-au furat bani și a fost primită în condiții mizere

Turistă româncă, victima unei vacanțe de coșmar în Bulgaria. I s-au furat bani și a fost primită în condiții mizere

21 aug. 2022, 16:40,
în Actualitate

O româncă a ales ca destinație pentru vacanța de vară o stațiune din Bulgaria. Însă, a curprins-o dezamăgirea când a ajuns la hotel și a văzut condițiile în care este cazată. Mai mult decât atât, acesteia i s-au furat bani din portofel în timpul vacanței.

După plângerile turiștilor în ceea ce privește litoralul din România, este rândul Bulgariei să fie pe lista locurilor de evitat. O turistă româncă a avut parte de un concediu de coșmar, după ce i s-au furat bani și a găsit mizerie în camera de hotel în care a fost cazată.

Întâmplarea neplăcută a fost relatată pe Facebook

O româncă a făcut o postare pe un grup de Facebook în care s-a plâns de condițiile care i s-au oferit în timpul vacanței din Bulgaria. Aceasta s-a plâns de mizeria și gândacii din camera în care s-a cazat, dar și de faptul că i-au dispărut bani din portofel.

Postarea a fost făcută pe un grup de Facebook destinat exclusiv vacanțelor în Bulgaria, unde femeia a atașat fotografii care să demonstreze plângerile femeii, însoțite de un mesaj în care descrie experiența neplăcută:

„Tocmai ne-am întors din Bulgaria și am întregit gustul amar cu încă o doză, când am constatat că ne-au fost furați bani cu o zi înainte de decazare (ușor când nimeni nu deschide portofelul la all inclusive). Nouă ne-au dispărut 50 de euro, iar prietenilor cu care am fost, 400 de lei. Nu înțelegeam de ce cameristele ne evită (de vreo două ori au ciocănit când eram în cameră și dormeam), de ce nu au schimbat cearșafurile în 6 zile, iar prosoape ne-au lăsat din start vreo 10, ca să avem…”

Femeia a fost cazată în camere murdare, cu gândaci

Pe lângă banii furați din portofel, aceasta s-a plâns și de condițiile în care a fost primită la hotel. Femeia susține că a găsit nisip în mocheta și gândaci în cameră. De asemenea, aceasta a menționat și lipsa curățeniei din restaurant:

„Despre hotel: nisip în mochete (mocheta de pe holul de la etajul 5 nu a fost aspirată nici o dată în 6 zile), ocazional apăreau și gândăcei, în baie „ploua” din tavan (asta s-a rezolvat după ce am reclamat la recepție), mesele din restaurant se „lipeau” de bine ce erau curățate, mâncarea a fost decentă, însă nu și servirea. La înghețată și cafea erau zoaie întinse pe mese și lângă aparate… Îmi pare rău că nu am făcut mai multe poze, dar de fel nu sunt fițoasa paranoia…Păcat de poziționarea hotelului, de apa limpede și caldă… Acestea sunt singurele plusuri. Voi face reclamație prin agenție, dar am vrut să anunț și „muritorii” de rând, căci sigur nimeni nu își dorește așa ceva pe banii săi.”

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`