Prima pagină » Actualitate » Turista româncă dispărută în Turcia a fost găsită! Nicoleta Toma a fost căutată cu disperare de autorități
Turista româncă dispărută în Turcia a fost găsită! Nicoleta Toma a fost căutată cu disperare de autorități

Turista româncă dispărută în Turcia a fost găsită! Nicoleta Toma a fost căutată cu disperare de autorități

26 aug. 2024, 20:20,
în Actualitate

Femeia din Câmpulung dispărută de nouă zile în timp ce se afla în vacanță în Turcia împreună cu o prietenă, a fost găsită! Aceasta a fost dată în urmărire internațională, a anunțat luni, 26 august, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș, conform Agerpres. Prietena femeii le-a spus polițiștilor că „este în depresie din cauza despărțirii de soțul său”.

Nicoleta Toma a fost găsită de autoritațile din Turcia, internată într-un spital de Psihiatrie, din Istanbul.

„În ziua de 19 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi în scris cu privire la faptul că Nicoleta Melania Toma, de 39 de ani, cu domiciliul în Câmpulung, aflată în vacanţă pe teritoriul Turciei, a plecat voluntar de la locul de cazare, fără a reveni în ţară sau a comunica cu familia. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş sunt în contact cu autorităţile statului turc, pentru depistarea femeii în cauză”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeş, potrivit Agerpres.

Românca de 39 de ani dispărută în condiții misterioase în Turcia

Nicoleta Melania Toma a plecat în Turcia pe 15 august alături de o prietenă, având intenția de a se relaxa și de a vizita Istanbulul. Cele două au fost cazate în aceeași cameră de hotel și au petrecut câteva zile explorând orașul. Pe 18 august, Melania i-a spus prietenei sale că dorește să facă o plimbare cu taxiul, însă de atunci nu a mai fost văzută și nu s-a mai întors la hotel.

Din investigațiile desfășurate s-a stabilit că femeia a plecat cu un taxi din Istanbul către aeroport în dimineața zilei de 18 august, cu intenția de a reveni în România. Totuși, ea nu s-a îmbarcat pe niciun zbor și nu a mai putut fi contactată. De asemenea, nu a apărut la aeroport nici pe 22 august, data la care se încheia sejurul, conform planului inițial.

„La acest moment, femeia este în continuare căutată la nivel internaţional, fiind efectuate verificări atât de către poliţiştii români, căt şi de către autorităţile turce, femeia fiind urmărită la nivel internaţional” se mai arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *