Prima pagină » Actualitate » Turist italian, uimit de ce a văzut într-un supermarket din România: „Nu am văzut niciodată așa ceva!” – VIDEO
Turist italian, uimit de ce a văzut într-un supermarket din România: „Nu am văzut niciodată așa ceva!” - VIDEO

Turist italian, uimit de ce a văzut într-un supermarket din România: „Nu am văzut niciodată așa ceva!” – VIDEO

07 feb. 2024, 15:13, 5 ,
în Actualitate

Un turist italian a rămas uimit de ce a văzut într-un supermarket din România. Acesta a fost uimit de modul în care sunt ambalate produsele vândute în magazinele de la noi. Italianul a dat câteva exemple, cum ar fi untul vândut în casete antifurt, cutiile de ton transparente și ketchupul verde.

Turist italian, uimit de ce a văzut într-un supermarket din România

Un turist italian a fost surprins de produsele din supermarketurile din România. Acesta a postat o filmare pe TikTok în care arată lucrurile, aparent neobișnuite, găsite la rafturile din supermarketurile din România.

„M-am dus la un supermarket din București și m-am distrat tare la ce am găsit”, a scris el în descrierea videoclipului.

Turistul italian a fost uimit de faptul că untul are sistem antifurt.

„Untul se vinde în casetă cu cod. Nu știu de ce. Poate ajută să-l servești mai ușor?”, a spus mai în glumă, mai în serios italianul.

Totodată, acesta a fost surprins și de baxurile de bere la doi litri.

„Nu am văzut niciodată așa ceva! Berile se vând în pachete de câte șase, înfoliate în plastic. Fiecare are doi litri. Impresionant!”, a mai spus bărbatul.

Italianul a încadrat la categoria „lucruri pe care nu le-am văzut niciodată” cutiile de ton sau ketchup-ul verde.

„Cutiile de ton sunt transparente și cu plastic deasupra. Nu am văzut niciodată așa ceva. În România există ketchup verde, ce spectaculos! Pe lângă Coca Cola cel pe care îl știm cu toții, aici există Pop Cola, o «Cola» românească, făcută aici. Puteți găsi toate tipurile de fasole în vrac, inclusiv linte”, a adăugat turistul italian.

„Asta nu știu ce e… Vă rog să scrieți în comentarii ce este, sunt curios. Arată ca brânza… dar cine știe la ce se servește”, a spus nedumerit italianul ținând în mână o găleată mică de brânză grasă de vaci.

Castraveții murați și muștarul, considerate alimente „serioase”

Italianul a remarcat că atât castraveții murați, cât și muștarul sunt alimente „serioase” la români,  trăgând concluzia că suntem iubitori al acestor produse după diversitatea și prezenta abundentă la raft.

„Castraveții murați sunt «serioși» aici. Există rafturi întregi de murături. La fel și pentru muștar. Și muștarul pare un produs foarte «serios» aici. Găsești de toate felurile, cu toate aromele posibile. În departamentul de pește este întotdeauna prezent crapul și carasul, pe care noi nu-l mâncăm. Există o selecție impresionantă de mezeluri, de toate felurile, produse din porc, vacă”, a mai spus italianul.

Un alt turist care a vizitat România s-a declarat surprins de o altă particularitate a produselor vândute în supermarketurile de la noi.

„Pe mine m-a frapat diversitatea sucurilor. Au toate aromele la care te poți gândi, struguri, căpșuni, pere, piersici”, a spus turistul.

Acum ,un turist italian a rămas uimit de ce a văzut într-un supermarket din România, acesta fiind surprins că untul este vândut în casete antifurt, cutiile de ton sunt transparente, iar ketchup-ul poate fi și verde.

@tripotatoes3 Sono andato in un supermercato a Bucharest e mi sono divertito molto questo è quello che ho trovato #supermarket #romania #bucarest #bucharest #bucaresti ♬ Che La Luna – Louis Prima

Comentarii
  • Sa nu se mai cace pe el !, sa mearga la el in italia sa vada cum se fura !, sa vada saracie lucie si mafie adevarata in sudul italiei !, ce ”nu a mai vazut” cazzo di polenta asta ? parcurile si strazile noastre sunt cu mult mai sigure noaptea in Romania decit oricare din italia !

  • Marș acasă!

  • Asta i un maaare prost

  • e la fel si in itralia, tot securzate, tot cu bere la 2 litri si tot cu diferite arome de sucuri, ce cacat mananca asta? e prima oara in viata lui intr-un hypermarket?

  • Suchi cazzo terone bastardo italiano deficente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024