Prima pagină » Titlurile zilei » Turbat de furie, și-ar fi bătut fiica, lăsând-o fără păr în cap! Fata ieșeanului: „Am numai sânge din cap pe mâini! Pur şi simplu, pentru că i-am zis să nu mai dea în mama”

Turbat de furie, și-ar fi bătut fiica, lăsând-o fără păr în cap! Fata ieșeanului: „Am numai sânge din cap pe mâini! Pur şi simplu, pentru că i-am zis să nu mai dea în mama”

31 aug. 2022, 02:00, 4 ,
Violina GORCINSCHI în Titlurile zilei

Un ieșean a fost trimis la închisoare, pentru că și-ar fi bătut fiica și ar fi încălcat, în repetate rânduri, ordinul de protecție emis împotriva sa. Amețit de alcool și supărat că soția nu vrea să doarmă cu el, Ionică Tenea ar fi încercat să arunce cu o masă în femeie. Ulterior, fiica a intervenit și au urmat momente de teroare pentru aceasta

Ionică Tenea a fost condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare pentru încălcarea ordinului de protecție și loviri sau alte violențe asupra unui membru de familie, printr-o hotărâre definitivă recentă. Acesta și-ar fi lovit propria fiică și i-ar fi smuls părul din cap, lăsând-o plină de sânge. Soția sa și-a retras plângerea pentru bătaia primită, însă fata de 17 ani nu l-a iertat, fiind agresată, pentru că a vrut să-și apere mama.

 o  femeie care tine un telefon in mana

Speriată de cele întâmplate, fiica ieșeanului a sunat la 112

Ionică Tenea și-ar fi bătut fiica până a umplut-o de sânge

capul unei femei cu par lipsa

Bărbatul i-ar fi smuls adolescentei părul din cap și ar fi lovit-o cu pumnii

Bărbatul era cunoscut pentru comportamentul violent pe care îl avea față de familia sa, fiind condamnat anterior tot pentru nerespectarea ordinului de protecție, unde a fost pedepsit cu închisoarea, cu suspendare. Pe data de 24 noiembrie 2021, a avut loc un scandal imens în casa familiei din comuna Ciurea, județul Iași. Ionel Tenea a început cearta, fiind amețit de alcool și furios că soția refuză să doarmă în același pat cu el. Turbat de mânie, acesta și-a amenințat consoarta cu moartea, luând o masă și dorind să o arunce spre femeie, însă a fost oprit de fiica sa care a intervenit. Din acel moment, și ea a devenit victimă.

„Inculpatul a lovit-o pe soție cu palma peste faţă, apoi s-a îndreptat către fata căreia i-a aplicat lovituri cu pumnii în zona capului şi a tras-o de păr. De frică, fiica a apelat SNUAU 112, solicitând ajutorul organelor de poliție. Între timp, în interiorul locuinţei, cearta dintre soţii Tenea a continuat, iar inculpatul i-a solicitat soţiei sale să anunţe că nu era necesară intervenţia organelor de poliţie, dar aceasta a refuzat. În continuare, inculpatul a apelat 112 pentru a relata că este vorba de un incident minor care nu necesită intervenţia organelor de poliţie, dar soția sa a insistat că are nevoie de ajutorul acestora, inculpatul închizând apelul. În acel moment, Ionică Tenea a prins-o de gât pe femeie şi a izbit-o de un perete”, relatează judecătorii.

 un barbat incatusat langa doi agenti de politie

Individul ar fi încălcat ordinul de protecție și ar fost luat pe sus de polițiști

Victima și-a iertat soțul în timpul procesului

 Penitenciarul Iasi

Ionică Tenea se afla deținut în Penitenciarul Iași când a aflat despre condamnare

Fiica, în vârstă de 17 ani în vremea aceea, le-a relatat agenților de poliție cele întâmplate, fiind traumatizată de incident.

„Am numai sânge din cap pe mâini! Mi s-a umflat capul, o grămadă de păr am în casă strâns. Mi-a dat cu pumnii în cap şi m-a tras de păr, pur şi simplu, pentru că i-am zis să nu mai dea în mama. A ridicat palma la mama, i-a dat. A muşcat-o pe mama de mână că mă apăra pe mine”, a povestit tânăra polițiștilor.

Ulterior, împotriva lui Ionică Tenea a fost emis un ordin de protecție ce îi interzicea să se apropie de familia sa și de casa acestora. În ciuda acestui fapt, bărbatul a încălcat, în repetate rânduri, interdicțiile impuse de judecători, fiind săltat din locuința celor două ieșence de către oamenii legii.

În timpul judecății, soția sa și-a retras plângerea față de bărbat, acest lucru nefiind valabil și în cazul fiicei care nu a putut să își ierte tatăl. În primă instanță, ieșeanul a fost condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare pentru lovire sau alte violențe împotriva unui membru de familie și încălcarea dispozițiilor din ordinul de protecție.

Ionică Tenea a făcut apel împotriva deciziei date de judecătorii ieșeni, însă Curtea de Apel Iași a menținut hotărârea primei instanțe, considerând rezonabilă pedeapsa după ce acesta și-ar fi bătut fiica și soția și ar fi trecut peste ordinul de protecție emis împotriva sa.

Comentarii
  • Mă-sa-i sadomasochista, dă-o dracului de panaramă, după ce că fiică-sa și-a luat bătaie din cauza ei, pentru că a aparat-o, își mai și retrage plângerea. Vă mai întrebați de ce poliția vă tratează cu sictir când vă duceți să depuneți plângere sau să cereți ordin de protecție? Să-i mulțumiți acestei mame și multora ca ea!

  • Fătălău care bate femei.

  • Morții mă-tii de bătăuș spurcat, să mori în pușcărie animalule!!!!!

  • Nu este clar. Sotia avea ordin de protectie impotriva sotului si acesta locuia in aceeasi casa cu ea?

    Acuma, indiferent de situatie, este clar ca sotul este un rebut. Sa-ti bati nevasta este un semn de nebarbatie si de josnicie. Sunt barbat, si cand aud de chestii din astea ma ia cu greata. De unde or iesi neterminatii astia?
    Sfatul meu este ca sotia sa divorteze. Si sa nu mai fie bleaga. De ce si-a retras plangerea? Ca s-o bata si alta data fara ca sa fie pedepsit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`