Prima pagină » Local » Tupeu! Un ieșean anchetat pentru viol vrea să fie pus în libertate!
Tupeu! Un ieșean anchetat pentru viol vrea să fie pus în libertate!

Tupeu! Un ieșean anchetat pentru viol vrea să fie pus în libertate!

30 mai 2022, 09:30,
în Local

Un individ a contestat măsura arestării preventive, luată în cazul său. Urmează ca magistrații din cadrul Tribunalului Iași să decidă ce se va întâmpla în continuare cu Ciprian Ionuț Arseni.

Un individ de 41 de ani nu s-a lăsat până ce nu şi-a pus în aplicare planul de a-şi satisface poftele sexuale deviante. Însă lui Ionuţ Ciprian Arseni i-a ieşit pasienţa până la un punct. Marţi, 24 mai 2022, poliţiştii i-au bătut la uşă individului, acesta fiind săltat şi dus la audieri.

Tot marţi, Arseni a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ionuţ Ciprian Arseni, acuzat că şi-a satisfăcut poftele sexuale, punându-şi în aplicare planul

După audiere şi reţinere, anchetatorii ieşeni l-au dus miercuri, 25 mai 2022, pe Ionuţ Ciprian Arseni la sediul Judecătoriei Iaşi. Acolo, magistraţii au admis cererea făcută de oamenii legii pe numele individului. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală ce îl priveşte pe inculpatul Ionuţ Ciprian Arseni. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată, agresiune sexuală şi agresiune sexuală în formă continuată, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieşeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *