Prima pagină » Local » Tupeu! Suspectul crimei din centrul Iașului vrea să fie pus în libertate! Cezar Bercu a contestat arestarea preventivă – GALERIE FOTO/VIDEO

Tupeu! Suspectul crimei din centrul Iașului vrea să fie pus în libertate! Cezar Bercu a contestat arestarea preventivă – GALERIE FOTO/VIDEO

13 iun. 2022, 02:00, 4 ,
Ciprian Nedelcu în Local

Suspectul crimei din centrul Iașului vrea să fie pus în libertate! Sâmbăta trecută, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele lui Cezar Gabriel Bercu. Totuși, tânărul a contestat decizia instanței în cazul său, sperând ca magistrații ieșeni să îl pună în libertate.

Cezar Gabriel Bercu, suspectul crimei din centrul Iașului, vrea să fie pus în libertate! Sâmbăta trecută, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele lui Cezar Gabriel Bercu.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Cezar Gabriel Bercu, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Totuși, tânărul a contestat decizia instanței în cazul său, sperând ca magistrații ieșeni să îl pună în libertate.

Cezar Gabriel Bercu, suspectul crimei din centrul Iașului, vrea să fie liber

Acum, urmează ca magistrații din cadrul Curții de Apel Iași să decidă ce se va întâmpla în continuare cu Cezar Gabriel Bercu.

Amintim că individul a fost reținut vineri după-amiază, pentru 24 de ore, sub acuzația de omor. Tânărul de 21 de ani este bănuit că, în noaptea de joi, spre vineri, ar fi ucis în bătaie un bărbat de 47 de ani. În urma incidentului, suspectul și-ar fi aruncat într-un tomberon din zonă hainele pline de sângele victimei. În noaptea respectivă, cadavrul unui bărbat a fost găsit pe trotuarul de lângă stația Petrom, de lângă strada Sfântul Andrei. În urma descoperirii, oamenii legii au fost chemați la fața locului.

Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l prinde pe suspectul crimei din centrul Iașului. Individul a fost luat de oamenii legii la Secția I de Poliție şi a fost dus la audieri.

„După un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a fost un schimb de injurii. Autorul i-a aplicat victimei o lovitură puternică în zona capului. Victima a fost proiectată pe un plan dur, iar, în urma impactului, a decedat. Se fac cercetări pentru omor”, a precizat prim-procurorul adjunct Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Ionela Gâmbuță.

Anchetatorii ieșeni l-au reținut pentru omor

Vineri, suspectul a fost dus de polițiști la fața locului pentru a face reconstituirea crimei. Oamenii legii spun că întreg conflictul dintre Cezar Bercu și victimă ar fi izbucnit după ce aceasta din urmă s-a întâlnit pe strada Sfântul Andrei cu mai mulți tineri, iar, după câteva schimb de replici, unul dintre aceștia i-ar fi aplicat un pumn.
Bărbatul s-a lovit puternic de asfalt și a rămas lat la pământ. Ulterior, cadavrul victimei a fost preluat de anchetatori și dus la Institutul de Medicină Legală Iași, unde se va stabili cu exactitate cauza morții.

Vineri după-amiază, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au reținut pentru 24 de ore pe suspect. Sâmbătă, anchetatorii l-au dus pe Cezar Bercu la instanță, cu propunere de arestare preventivă. Acum, suspectul crimei din centrul Iașului vrea să fie pus în libertate.

Comentarii
  • GabiDumitrescu

    Unde e tupeul aici? Omul e SUSPECT. Nu exista dovezi irefutabile precum in cazul unor infractori din politica. La aia tupeu si nesimtire. Despre Don Primare de ce nu mai scrieti nimic?

  • Sa putrezesti in puscarie, golan ordinar. Iar grupul cu care era sa te insoteasca in calitate de complici !!!!!

  • Ce SUSPECT „omenosule”, daca avea hainele pline de sangele victimei??? Daca in locul victimei era o cunostinta de a ta, aveai aceiasi opinie??? M-a indoiesc !!!

  • GabiDumitrescu

    @Ins: Cineva injunghie pe strada o alta persoana. Singura persoana din apropiere esti tu. Te duci sa o ajuti pe cea injunghiata, care iti cade in brate. Te murdaresti de singe. Apare cineva de dupa colt, suna la 112, ceea ce a vazut e ca tu erai cu victima in brate, murdar de singe. Clar, tu erai criminalul, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *