Prima pagină » Actualitate » Tupeu incredibil al unei clujence! Cât a cerut pentru închirierea unui spațiu gol pe perioada festivalului Untold
Tupeu incredibil al unei clujence! Cât a cerut pentru închirierea unui spațiu gol pe perioada festivalului Untold

Tupeu incredibil al unei clujence! Cât a cerut pentru închirierea unui spațiu gol pe perioada festivalului Untold

23 iul. 2024, 10:47, 1 ,
în Actualitate

Clujul a devenit deja cunoscut pentru prețurile mai mult decât exagerate care sunt cerute pentru vânzarea sau închirierea unor apartamente. Tupeul unei clujence însă pare a întrece orice limită. Internauții au rămas surprinși când au văzut cât a cerut pentru închirierea unui spațiu gol pe perioada festivalului Untold, care va avea loc între 8-11 august. Asta în condițiile în care zeci de mii de oameni caută un loc de dormit, iar prețurile sunt mai mult decât exagerate.

Cât a cerut pentru închirierea unui spațiu gol pe perioada festivalului Untold

Prețurile la apartamente sau garsoniere, în Cluj, ating recorduri greu de atins pe măsură ce festivalul Untold se apropie. Zeci de mii de oameni din întreaga lume urmează să ajungă în orașul transilvănean și își caută un loc în care să doarmă, iar costurile i-au luat prin surprindere pe cei mai mulți. Recent, un anunț de pe un grup de Facebook cu un spațiu de închiriat a făcut furori în rândul internauților.

Se știe deja că Clujul reușește să atragă anual un număr impresionant de turiști datorită festivalului Untold, dar și datorită altor evenimente de interes pentru tineri. Partea mai puțin bună este reprezentată de prețurile de-a dreptul piperate din această perioadă, unii neavând posibilitatea să plătească sume imense pentru cazare.

Recent, un anunț postat de o femeie pe un grup de Facebook a stârnit reacții controversate în rândul internauților. Aceasta a postat un anunț de închiriere pentru un spațiu complet gol, la prețul de 4.000 de lei, pe perioada festivalului, adică pentru patru nopți.

„Închiriez spațiu pe perioada Untold, zona Mănăștur, str. Ciobanului. Spațiu are 80 mp, baie doar cu wc și chiuveta. Aproape de stațiile de autobuz și de piata Flora, magazine în apropiere. Putem pune la dispoziție câteva saltele pentru dormit”, a fost mesajul postat de femeie.

Valuri de reacții negative

Anunțul i-a revoltat pe membrii grupului, iar comentariile negative și criticile au început să curgă. Cei mai mulți au folosit cuvinte aspre la adresa femeii, susținând că este de-a dreptul rușinos și scandalos.

„Mi-e jenă că sunt clujean si văd așa ceva…” / „Este inclus și ligheanul în care ne spălăm?” / „Păi suntem ravers ( mai mulți oameni ce participă la o petrecere) sau refugiați?” / „Nu ți-e rușine? Iartă-mă dar nu-și pot spune decât că ești nesimțită”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de români la anunțul postat de femeie, pe grupul de Facebook.

Recent, un nou anunț privind piața imobiliară din Cluj Napoca i-a șocat pe internauți. „Oferta specială“ vizează o garsonieră din Cluj-Napoca, de doar 14,5 mp. Aceasta a fost scoasă la vânzare pentru 97.000 de euro și se află în apropiere de centrul comercial Central.

Proprietatea are un preț de peste 6.600 de euro / mp. Patul e amplasat pe o platformă suspendată, deasupra băii și bucătăriei, iar proprietarul a inclus această platformă în suprafața utilă a apartamentului, declarând în anunț o suprafață totală de 20 mp.

Comentarii
  • Si aia ce inchiriaza ar trebui sa plece cu termopanele alea, caloriferle, saltele, becurile, ca sa isi compenseze si ei din pierderi, daca asta este asa de nesimtita si hrapareata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *