Prima pagină » Local » Tupeu de nedescris pe capul ieșencei care a ucis 4 muncitori ai Citadin! Adina Iuliana Ghervase joacă teatru pentru a scăpa de acuzații? – GALERIE FOTO / VIDEO (EXCLUSIV)

Tupeu de nedescris pe capul ieșencei care a ucis 4 muncitori ai Citadin! Adina Iuliana Ghervase joacă teatru pentru a scăpa de acuzații? – GALERIE FOTO / VIDEO (EXCLUSIV)

17 aug. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Ieșeanca acuzată că a ucis 4 muncitori ai Citadin dă dovadă de un tupeu de nedescris. Adina Iuliana Ghervase a contestat ieri decizia de prelungire a arestului preventiv. Amintim că, recent, procurorii ieșeni au schimbat încadrarea juridică în cazul femeii suspectate că a dat cu mașina peste 4 muncitori ai Citadin. În loc de ucidere din culpă, acum, Adina Iuliana Ghervase este cercetată pentru omor calificat

Ieșeanca cercetată că a ucis 4 muncitori ai Citadin în urma unui accident rutier dă dovadă de un tupeu de nedescris. Astfel, ieri, Adina Iuliana Ghervase a contestat hotărârea de prelungire a arestului preventiv. Aceasta speră că, în zilele următoare, magistrații din cadrul Curții de Apel Iași vor stabili ce se va întâmpla în continuare cu femeia.

Amintim că, recent, procurorii ieșeni au schimbat încadrarea juridică în cazul femeii suspectate că a dat cu mașina peste 4 muncitori ai Citadin. În loc de ucidere din culpă, acum, Adina Iuliana Ghervase este cercetată pentru omor calificat. La audieri, ieșeanca a susținut că nu se afla la volanul mașinii care a zdrobit muncitorii de la Citadin.

Tupeu pe capul ieșencei acuzate că a ucis 4 muncitori ai Citadin: joacă teatru?

În urmă cu câteva zile, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de prelungire a arestării preventive în cazul Adinei Iuliana Ghervase. Asta, după ce anchetatorii ieșeni au schimbat încadrarea juridică în cazul femeii suspectate că a dat cu mașina peste 4 muncitori ai societății Citadin. Așadar, în loc de ucidere din culpă, acum, Adina Iuliana Ghervase este cercetată pentru omor calificat.

„A fost modificată încadrarea juridică, iar dosarul a fost declinat”, a declarat Simon Rotundu, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Decizia de a declina cauza a fost luată recent, iar procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași au preluat dosarul.

Adina Iuliana Ghervase, acuzată de producerea accidentului mortal

Amintim că, în noaptea de 16 spre 17 iunie 2022, Adina Iuliana Ghervase avea să intre în vizorul anchetatorilor, după producerea unui accident mortal.

„Am fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu victime omenești, produs în municipiul Iași. În accident a fost implicat un grup de angajați care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă. În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 3 au fost rănite. Șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal”, au menționat la acea dată polițiștii ieșeni.

Echipa de muncitori de la Citadin era formată din 8 persoane. Dintre acestea, 4 au murit, iar 3 au ajuns la spital, doar una scăpând teafără după impact. În Păcurari, unde s-a petrecut tragedia, a avut loc o adevărată desfășurare de forțe. Mai multe echipaje de prim ajutor au ajuns în zonă și au început o luptă contracronometru pentru salvarea victimelor. Pe de altă parte, la audieri, Adina Iuliana Ghervase a susținut că, de fapt, nu s-ar fi aflat ea la volanul mașinii care a dat peste muncitorii de la Citadin.

Acum, șoferița acuzată că a ucis 4 muncitori ai Citadin dă dovadă de un tupeu de nedescris, sperând să fie pusă în libertate.

Comentarii
  • Un excrement mizerabil care a luat viața la 4 oameni, a nenorocit pe viață 4 familii și a mai nenorocit și o a cincea victimă. Legea, dar mai ales justiția să își spună cuvântul în adevăratul sens al cuvântului! Asta a eludat legea cu prea mare tupeu și nesimțire! Cu ce se ocupa asta??? Din ce trăia? Muncea? Cate zile are pe cartea de muncă??

  • Mai „Realitatea” tare revoltat/a mai ești, dar când trebuie sa mergi la vot cred că faci altceva.
    Pe budă!
    Legile sunt foarte proaste și va scăpa ușor pentru nenorocirea comisă!
    Revolta ți-ar prinde bine dacă ai pune creierul la treabă să schimbi ceva în bine în această țară!
    De ce crezi că pleacă în continuare românii și mulți nici nu se mai uita de unde au plecat?
    Noroc că unii mai au rude, dar în viitor va fi pustiu cu românii pe aici.Vor fi asiatici și alte nații, iar românii vor fi mulți prin alte țări!
    Pentru că asemeni ție, pe mulți români îi f…, adică freacă grija de altul, că unde o freacă, pe ce freacă, etc..
    Dacă fiecare ar fi conștient și ar trage spre o nouă organizare și o mai mare responsabilizare a decidenților politici, dacă ar munci fiecare, cu ce îl ajută puterile, în pătrățica sa, dacă nu l-ar mai freca grija de altul, adică invidia și răutatea, poate că am reuși să depășim momentele acestea grele!

  • Foarte curios cum sefii celor decedati nu au patit nimic. Si mai ciudat ca la orice interventie stradala nimeni nu protejeaza muncitorii cu semne si lumini avertizoare. La fel si cand se lucrează pe trotuar, pietonii nu au banda speciala sa ii protejeze, is obligati sa iasa in strada!
    Politia sta si papa seminte, sefii pilosi si uite așa tot mortu e vinovat ca nu s a asigurat.
    De ce nu e tras la raspundere si SEFU de lucrare? Sau sefii, daca nu i s a dat echipament.
    Mergeti n tot orasu si vedeti bataie de joc cand treceti pe langa o lucrare. Toti trebuie sa zburam, dar nici un vinovat!
    Tara,,,, las ca merge si asa!

  • Taraganare atâtea luni…

  • @Daniel – Tu nici acum după 20 de ani de dictatură a borfașilor și golanilor escroci nu ți-ai dat seama că votul nostru nu contează ? Mare naiv trebuie să fii ca să-ți imaginezi că votul contează !

  • @Realitateo, ce relevanta are din ce traieste sau cate zile are in cartea de munca? A omorat niste oameni pt care trebuie sa plateasca, indiferent daca are sau nu serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024