Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tunsori păr lung filat. Cum să oferi podoabei capilare mai mult volum și un plus de eleganță

Tunsori păr lung filat. Cum să oferi podoabei capilare mai mult volum și un plus de eleganță

21 sept. 2023, 13:48,
în Stiri si curiozitati

Multe femei optează pentru stilatele tunsori de păr lung filat. Doamnele sau domnișoarele care au un păr lung pot alege niște tunsori care să le pună în evidență trăsăturile feței și să aibă un păr mai bogat, frumos și sănătos. Iată cum să oferi podoabei capilare mai mult volum și un plus de eleganță.

Tunsori păr lung filat

Cînd vine vorba de îngrijirea podoabei capilare, femeile sunt extrem de atente. Coafura, colorarea părului, tunsoarea și ritualurile de îngrijire sunt importante pentru a avea un păr frumos, sănătos și care să atragă privirile tuturor.

Tunsorile pot oferi părului o eleganță aparte, iar doamnele sau domnișoarele cu părul lung pot alege tunsorile filate. Tunsorile pentru păr lung filat sunt mereu la modă, elegante și scot în evidență podoaba capilară.

Tunsorile pentru părul lung filat pot fi în scări, în V sau cu breton. La fel de bine părul filat se vede spectaculos și pe o lungime medie, iar femeile care au părul scurt pot opta pentru o filare în stil asimetric, care să ofere mai mult volum părului.

Un păr lung, filat, poate fi coafat cu bucle asimetrice, care vor oferi volum podoabei capilare și un plus de rafinament. La fel de bine se poate opta pentru o coafură în coc, însă un coc lejer, cu șuvițe lăsate pe lateral.

Asimetria tunsorii este cea care creează un efect fabulos și va face părul mai ușor de coafat și de îngrijit. Pentru acest tip de tunsoare putem opta pentru o colorare a părului cu tehnica balayage sau ombre. Astfel, podoaba capilară va fi în centrul atenției.

Cum să oferi podoabei capilare volum și strălucire

Tunsorile filate pentru părul lung sunt elegante, mereu la modă și recomandate femeilor indiferent de vârstă. Părul filat în scări, în V sau cu breton este mai ușor de aranjat, iar efectul este unul de întinerire.

Părul lung este versatil, așa că poate fi tuns, vopsit și coafat în diferite moduri. Părul de lungime medie este ideal pentru o tunsoare filată. Creează volum și pune în valoare trăsăturile feței prin șuvițele inegale care încep de obicei din zona pomeților sau a bărbiei.

O tunsoare filată arată foarte bine în varianta cu breton. Bretonul poate fi asimetric, pe o parte, cu cărare la mijloc sau drept și lăsat să acopere fruntea. Specialiștii recomandă femeilor cu părul mediu sau lung să opteze pentru tunsorile filate pentru că oferă un aspect tânăr, evidențează trăsăturile feței și creează un look fresh, mereu la modă.

Și părul scurt poate fi filat în varianta pixie și oferă un plus de volum podoabei capilare. La fel de importante sunt și produsele de îngrijire ale părului. Multe doamne și domnișoare aleg tratamentele naturiste pentru înfrumusețarea părului. De exemplu, frunzele de nuc sunt benefice pentru păr, oferindu-i volum, strălucire și hidratând firele despicate.

Tunsorile pentru părul lung fiilat oferă podoabei capilare volum, un aspect deosebit și o eleganță aparte. Acest tip de tunsoare poate fi adaptat oricărei lungimi de păr, iar coafatul este mult mai ușor. Cu acest tip de tunsoare vom obține un look fabulos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *