Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tunsori moderne pentru femei. Ce spun stiliștii despre tendințele acestui sezon

Tunsori moderne pentru femei. Ce spun stiliștii despre tendințele acestui sezon

26 oct. 2023, 13:22,
în Stiri si curiozitati

În toamna acestui an se poartă tunsorile moderne pentru femei. Doamnele și domnișoarele acordă o importanță deosebită podoabei capilare pentru a avea un look fabulos. Tunsoarea și coafura trebuie să pună în evidență trăsăturile fizice, forma feței și să fie în ton cu stilul și temepramentul femeii.

Tunsorile moderne, îndrăznețe și ușor rebele pentru femei sunt în vogă, dar specialiștii în înfrumusețare recomandă echilibrul când vine vorba de tehnicile de tuns sau de modul de colorare a părului. Iată ce spun stiliștii despre tendințele acestui sezon.

Tunsori moderne pentru femei

Când vine vorba de podoaba capilară, femeile sunt extrem de atente la produsele de îngrijire și de înfrumusețare, la tipul de tunsoare, de coafură și de colorare. În acest sezon de toamnă se poartă tunsorile moderne pentru femei.

Pe lista modelelor stilate de tunsori se află tunsoarea pixie, tunsoarea garcon, bobul scurt sau mediu, tunsorile în scări, asimetrice, tunsorile lob și tunsorile cu breton scurt.

Tunsoarea trebuie să se potrivească de minune cu forma feței, să scoată în evidență trăsăturile chipului și să se armonizeze cu coafura și machiajul. O tunsoare trebuie să aibă un efect de întinerire și să fie în ton cu vestimentația și temperamentul fiecărei femei.

Pe lângă tipul de tunsoare, importantă este și coafura. Stiliștii recomandă în acest sezon rece coafurile cu împletituri, cele cu bucle lejere sau cele în coadă. În materie de tunsori, la modă sunt tunsorile pixie pentru femeile cu părul scurt, iar pentru cele cu părul lung sunt recomandate tunsorile asimetrice, în scări sau tunsoarea fluture.

Ce recomandă stiliștii pentru a arăta fabulos

Una dintre cele mai apreciate tunsori moderne pentru femei este cea pixie. Aceasta este o tunsoare elegantă, oferă un aer tineresc, iar părul este mult mai ușor de îngrijit. O altă tendință pentru părul scurt este tunsoarea în stilul garcon. Deși această tunsoare este masculină, ea poate arăta superb la femeile cu o față foarte feminină, rotundă.

Elegantă și rafinată este tunsoarea asimetrică, în scări. Aceasta va crea un aspect de întinerire și se potrivește de minune cu o coafură cu bucle lejere. Tunsorile în scări sunt la modă în acest sezon, iar specialiștii recomandă bretonul asimetric la acest tip de tunsoare.

Tunsoarea bob este și ea vedeta acestui sfârșit de an. Aceasta se potrivește femeilor cu părul mediu, indiferent de vârstă. Tunsorile moderne pentru femei pun în evidență trăsăturile fizice și au un efect de întinerire.

La fel de importantă este și coafura, dar și tehnicile de colorare ale părului. Stiliștii recomandă tehnica ombre pentru un păr tuns în scări și colorarea într-o singură nuanță sau în șuvițe în cazul tunsorilor pixie sau garcon. Pentru cele care aleg tunsoarea bob, de efect este colorarea cu o singură nuanță. Tipurile de tunsoare, coafurile și metodele de colorare ale părului sunt diverse și pot fi adaptate după preferințe.

Când vine vorba de coafurile la modă în acest sezon, se poartă coafurile cu împletituri, cele cu perle și accesorii îndrăznețe, dar și coafurile clasice precum coada cu volum și cocurile bine definite sau lejere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *