Prima pagină » Lifestyle » Fashion » Tunsori la moda pentru sezonul primavara-vara 2019
Tunsori la moda pentru sezonul primavara-vara 2019

Tunsori la moda pentru sezonul primavara-vara 2019

14 apr. 2019, 15:44,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:55418;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Daca o data cu venirea primaverii simti ca ai nevoie de o schimbare de look, trebuie sa vezi ce tunsoare ti s-ar potrivi inainte sa te indrepti catre un salon de coafura. Primavara si vara lui 2019 aduc noi tendinte in materie de tunsori pentru femei.

Frizuri si tunsori populare

Primavara aceasta se poarta tunsorile simple, care accentueaza trasaturile feminine. Anul acesta este in voga bretonul ce nu lipseste de pe podiumurile din intreaga lume. O alta frizura populara in 2019 este cea usor neglijenta. Efectul unei dezordini usoare iti poate da un look elegant, dar lipsit de griji.

Tendinte in 2019, si in special in sezonul de vara, se concentreze pe confort si comoditate, si, in consecinta, acest lucru se va reflecta in modelele de tunsori. 

1. Tunsori bob

Tunsorile bob sunt de mai multe feluri. Trebuie sa alegi ce se potriveste cu forma fetei tale. O astfel de tunsoare e lejera si comoda, pregatindu-te pentru zilele calduroase ale verii.

2. Tunsori pentru par lung

Poada capilara e foarte importanta pentru o femeie si multe dintre ele iubesc sa isi pastreze parul lung, fara sa faca schimbari drastice de look. Adauga un plus de stil parului tau lung cu o tunsoare carre pentru par lung.

3. Tunsori cu breton

Bretonul e inca la moda, fie ca vorbim despre un breton drept, unul intr-o parte sau unul de "marioneta" sau "papusa", de la jumatatea fruntii.

4. Tunsoare cascada pentru par lung

O schimbare nu inseamna neaparat sa iti transformi parul complet si sa te tunzi scurt. Poti pastra parul lung pe care il poti adapta noilor tendinte de tunsori feminine. Primavara aceasta se poarta tunsorile in cascada pentru parul lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`