Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tunsori în scări păr lung. Cum să obții un look atrăgător și la modă

Tunsori în scări păr lung. Cum să obții un look atrăgător și la modă

25 aug. 2023, 12:38,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Dacă ai o podoabă capilară bogată și frumoasă poți opta pentru câteva idei de tunsori în scări pentru părul lung. Multe doamne și domnișoare vor să atragă toate privirile cu o tunsoare și o coafură deosebită, care să le scoată din tipare și să le ofere încredere. Iată cum să obții un look atrăgător și la modă.

Tunsori în scări păr lung

Este binecunoscut faptul că femeile pun preț pe tot ce ține de aspectul lor fizic, de la vestimentație, tunsoare, coafură, manichiură și bijuterii. Când vine vorba de podoaba capilară, doamnele și domnișoarele nu se uită la bani pentru a achiziționa cele mai bune tratamente de îngrijire sau de înfrumusețare a părului.

Pentru femeile care au părul lung sunt recomandate diferite tipuri de coafuri, dar și de tunsori. De la tunsoarea în scări tip cascadă până la cea în V sau o tunsoare în scări multistrat, toate aceste idei sunt pe placul multor doamne sau domnișoare.

Tunsorile în scări pentru părul lung pot fi coafate ușor, iar rezultatul este unul spectaculos. O tunsoare în scări de tip cascadă și aranjată în bucle va atrage cu siguranță multe priviri și va oferi femeii un look fresh și atrăgător.

Ce tunsoare să alegi pentru a ieși din tipare

Femeile care se mândresc cu un păr lung și bogat pot alege multe tipuri de tunsori. De la părul tuns drept și cu breton lung, până la un bob alungit sau o tunsoare în scări tip multistrat sau cascadă, toate acestea au un impact deosebit și oferă doamnelor un aspect clasic, elegant și rafinat. Tunsoarea în scări tip cascadă constă în tunderea părului în trei scări, lăsând impresia de curgere lină a părului. Această tunsoare poate fi aranjată în bucle lejere pentru un aspect atrăgător.

Mereu la modă și perfect pentru orice ocazie este bobul alungit. Acesta se coafează drept, cu placa de păr, iar pentru un plus de efect putem accesoriza tundoarea și coafura cu o diademă sau o bentiță drăguță. Tunsoarea în scări de tip multistrat  este rafinată și oferă trăsături superbe unei fețe rotunde sau ovale. Putem să optăm și pentru un breton în scări, care să accentueze și mai mult trăsăturile unei femei.

Tunsorile în scări pentru părul lung vor oferi doamnelor și domnișoarelor un aspect rafinat, elegant și în ton cu tendințele. Femeile care au părul lung au o gamă variată de tunsori pentru a-și pune în evidență trăsăturile. De exemplu, în sezonul de toamnă se poartă împletiturile lejere și tunsorile în scări, așa că cele care au o podoabă capilară bogată vor putea să facă o schimbare de look radicală.

Pe lângă o tunsoare fresh, doamnele completează ținuta cu o manichiură simplă de sezon, dar și cu un machiaj elegant, discret și rafinat. Pe lângă toate acestea, vestimentația are un rol aparte, la fel și accesoriile care completează ținuta doamnelor. Cu siguranță un păr lung bogat, sănătos, cu volum și tuns într-un stil inedit va atrage privirile tuturor și le va pune pe doamne în centrul atenției tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *