Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tunsori ideale pentru față rotundă. Cum să îți pui în evidență trăsăturile

Tunsori ideale pentru față rotundă. Cum să îți pui în evidență trăsăturile

23 oct. 2023, 13:19,
în Stiri si curiozitati

Multe doamne și domnișoare vor să afle care sunt cele mai frumoase tunsori ideale pentru o față rotundă. Pentru a obține un look fabulos, o coafură atrăgătoare și o tunsoare spectaculoasă, trebuie să ținem cont de câteva recomandări din partea specialiștilor. Iată cum să îți pui în evidență trăsăturile.

Tunsori ideale pentru față rotundă

Dacă ai o față rotundă și vrei să creezi un efect de alungire pentru a-ți pune în evidență trăsăturile feței, atunci trebuie să cunoști foarte bine care sunt tunsorile ideale. Pentru o față rotundă se potrivesc tunsorile asimetrice, în scări, dar și bretonul asimetric.

Când vine vorba de coafură, buclele rebele și cele în valuri sunt cele recomandate. Dacă optăm pentru colorarea a părului, atunci se potrivesc șuvițele alungite, care să încadreze bine chipul. De evitat este bretonul gros și drept pentru că realizează o linie orizontală care nu face decât să accentueze lățimea feței.

Femeile care au părul ondulat natural, foarte creț, trebuie să aleagă o tunsoare în scări și să îndrepte părul cu placa pentru a alungi forma feței. La fel de importante sunt și produsele de îngrijire și înfrumusețare a podoabei capilare. Se recomandă folosirea măștilor de hidratare, de menținere a culorii în cazul părului vopsit sau tratamentele anticădere. Astfel, podoaba capilară va fi sănătoasă, cu volum și va pune în evidență trăsăturile feței.

Cum să alegi tunsoarea perfectă pentru a-ți pune în evidență trăsăturile

Pentru femeile care au o față rotundă, avantajoase sunt tunsorile în scări. Acestea oferă un efect de alungire chipului. O tunsoare în scări merge de minune cu niște bucle asimetrice, lejere, care vor înfrumuseța chipul unei femei cu față rotundă. Tunsoarea bob este și ea potrivită pentru doamnele sau domnișoarele care au fața rotundă. O tunsoare bob pentru părul mediu va scoate în evidență pomeții și va încadra frumos restul feței.

Tunsorile în scări sunt cele recomandate femeilor care au fața rotundă. Pentru a obține un look fabulos și a ieși din tipare cu o tunsoare și o coafură perfectă, trebuie să ținem cont de sfaturile specialiștilor în domeniul de înfrumusețare.

Există câteva metode și tehnici prin care putem obține un efect de alungire a feței. De exemplu, părul tapat în vârful capului, un coc alungit, o coadă de cal în vârful capului sau câteva bucle lejere prinse din părți cu volum sunt ideale pentru a obține efectul mult dorit.

Recomandată este și tunsoarea pixie pentru fața rotundă. Secretul constă în taparea părului în partea de sus a capului pentru a alungi fața. Tunsoarea pixie este potrivită femeilor care au fața rotundă, dar este ideală și pentru a oferi un aspect de întinerire. Femeile trecute de 50 de ani optează pentru acest tip de tunsoare.

Tunsorile asimetrice sunt potrivite pentru cele care au fața rotundă. La fel de importante sunt și coafurile pentru a pune în evidență trăsătiurile și a obține un look atrăgător. Doamnele acordă o importantă deosebită nu doar podoabei capilare, ci și vestimentației, machiajului și manichiurii. Toate acestea au rolul de a scoate în evidență fiecare femeie, indiferent de ocazie sau de momentul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *