Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tunsori filate pentru păr lung și mediu. Recomandările specialiștilor pentru o tunsoare perfectă

Tunsori filate pentru păr lung și mediu. Recomandările specialiștilor pentru o tunsoare perfectă

07 nov. 2023, 14:13,
în Stiri si curiozitati

Multe femei vor să afle care sunt cele mai potrivite și la modă tunsori filate pentru păr lung și mediu. Tunsorile filate, asimetrice, în scări oferă podoabei capilare volum și o frumusețe aparte. Aceste tunsori se pot coafa cu ușurință, folosind diferite tehnici. Iată recomandările specialiștilor pentru o tunsoare perfectă.

Tunsori filate pentru păr lung și mediu

Când vine vorba de podoaba capilară, doamnele acordă o importanță deosebită. De la tratamentele de îngrijire și înfrumusețare până la tunsori, coafuri și colorarea părului, toate oferă femeii un look fabulos.

Tunsoarea trebuie să se potrivească cu tipul de păr, cu forma feței, dar și cu stilul femeii. Tunsorile filate sunt la modă în acest sezon. Fie că este vorba de un păr lung sau mediu, o tunsoare filată va oferi un plus de volum podoabei capilare și va crea un efect elegant și spectaculos.

Una dintre cele mai apreciate tunsori este cea în V filată. Aceasta încadrează perfect chipul și îl întinerește, fiind ideal pentru femeile de orice vârstă. La fel de bine, doamnele și domnișoarele cu un păr lung sau mediu pot opta pentru tunsoarea fluture. Elegantă, ușor rebelă și rafinată, această tunsoare ne va ajuta să ieșim în evidență și să atragem multe priviri. O tunsoare filată va arăta spectaculos dacă optăm pentru o anumită tehnică de colorare a părului, una dintre ele fiind tehnica ombre. Apreciată este și tehnica balayage, care constă în trecerea treptată de la rădăcina părului spre vârf de la o nuanță la alta.

Idei spectaculoase pentru un look irezistibil

Dacă vrem să facem o schimbare de look și să abordăm o tunsoare modernă, ideale sunt tunsorile filate. Acestea arată foarte bine pe un păr lung sau mediu, dar se potrivesc și părului scurt. De asemenea, o tunsoare filată merge de minune și cu un breton care va încadra perfect chipul și va pune în valoare trăsăturile fizice.

Părul mediu este ideal pentru o tunsoare filată. Această tunsoare va crea volum prin șuvițele inegale în zona pomeților și a bărbiei. Bretonul scurt și drept este o variantă perfectă pentru a pune în evidență o tunsoare filată.

Acest tip de tunsoare este versatil și se poate coafa ușor. De exemplu, un păr lung filat se poate coafa cu bucle lejere, iar efectul va fi unul spectaculos. La fel de bine putem opta pentru un păr prins lejer din părți sau pentru un coc rebel. Ideile sunt diverse și pot fi adaptate după preferințe.

Pe lângă tunsorile filate și coafurile îndrăznețe, stiliștii recomandă în acest sezon și o manichiură modernă. Unghiile de toamnă simple sunt perfecte pentru orice ținută, dar dacă vrem să ieșim din tipare, ideală este o manichiură în nuanțe de verde smarald. La fel de important este și machiajul. Specialiștii în domeniul de înfrumusețare recomandă machiajul natural smokey eyes, atât de zi cât și de noapte. Machiajul, tunsoarea și coafura nu vor face decât să accentueze frumusețea fiecărei femei.

Tunsorile filate oferă părului mai mult volum și o eleganță aparte. Acestea se potrivesc de minune părului lung și mediu, dar pot fi adaptate și în cazul unui păr scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *