Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tunsori filat păr lung: Coafura care te va scoate din anonimat

Tunsori filat păr lung: Coafura care te va scoate din anonimat

08 mart. 2022, 12:05,
în Stiri si curiozitati

O nouă tendință a anului 2022 sunt tunsorile filat pe păr lung. Părul lung este, fără îndoială, mândrie pentru proprietarele său. Dar și o mare responsabilitate. Părul lung are nevoie de mai multă atenție și îngrijire. În plus, mulți oameni cred în mod eronat că nu este necesară nicio tunsoare pentru părul lung. Desigur, acest lucru nu este adevărat. Orice poză are nevoie de o ramă, la fel cum orice păr are nevoie de un fel de ramă, adică de o tunsoare.

Atunci când alegi absolut orice tunsoare, este necesar să iei în considerare forma și caracteristicile structurale ale feței, precum sprincenele, urechile și nasul. Proprietarii unei fețe rotunde li se potrivesc tunsorilor cu o despărțire laterală sau cu un breton oblic. Pe o formă pătrată a feței, o tunsoare asimetrică va arăta grozav. Un bob alungit este cel mai potrivit pentru o față alungită, iar pentru o față triunghiulară, tunsorile voluminoase cu breton scurt sunt cea mai bună opțiune. De asemenea, contează foarte mult și culoarea părului atunci când ești în căutarea unei tunsori.

femeie cu parul lung tunsa filat

Atunci când alegi absolut orice tunsoare, este necesar să iei în considerare forma și caracteristicile structurale ale feței, precum sprincenele, urechile și nasul

Tunsori filat păr lung: Sfaturile specialiștilor pentru un look original

Tunsorile filat și în cascadă nu renunță la pozițiile lor. Ele sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Principala caracteristică a tunsorilor filat este subțierea vârfurilor. În plus, cascada clasică începe aproximativ de la mijlocul bretonului și merge pe toată lungimea părului. Această tunsoare se mai numește și cascadă gradată.

Bretonul în combinație cu tunsori în cascadă sau filat sunt de asemenea relevante în acest an. Aici stiliștii recomandă să iei în considerare doua opțiuni. Prima este de a face bretonul oblic, încadrându-se în mod ideal în însăși structura cascadei. A doua opțiune este să creezi un breton scurt, chiar ușor zdrențuit și să îl completezi cu o tunsoare în cascadă pe toată lungimea. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că crearea bretonului cu o tunsoare în cascadă este potrivită pentru orice vârstă.

femeie cu parul lung tunsa filat

Particularitatea acestei tunsori este în tăieri clare de păr care încadrează fața

O altă tunsoare potrivită pentru părul lung: Cum să-ți evidențiezi chipul

De asemenea, alături de tunsorile filat, sunt foarte actuale și cele pe mai multe niveluri. Astfel,  tunsori în stilul unui zbor scurt de scări, de asemenea, nu renunță la pozițiile lor. Cu toate acestea, atunci când alegi o astfel de tunsoare, merită să-ți amintești că cel mai probabil coafura nu va funcționa pentru proprietarii de păr subțire. Pe când  pe firele de păr groase va arăta pur și simplu superb.

femeie cu parul lung tunsa filat

Bretonul în combinație cu tunsori în cascadă sau filat sunt de asemenea relevante în acest an

Particularitatea acestei tunsori este în tăieri clare de păr care încadrează fața. Straturile, sub forma unor praguri sau scări, în astfel de tunsori încep cel mai adesea să se taie de la urechi. În spate, tunsoarea ta poate avea un aspect complet uniform sau poate arăta ca o „coadă de vulpe”. Cu toate acestea, în acest sezon, stiliștii nu recomandă să faci franjuri sub formă de „coadă de vulpe” exprimată geometric. Ei sfătuiesc să-i adăugați textura și volum.

Atunci când alegi tunsori filat pe păr lung trebuie să iei  în considerare și înălțimea ta. Doamnele înalte ar trebui să refuze tunsorile luxuriante și voluminoase. Aceasta te va alungi și mai mult. Cele mai frumoase tunsori pentru fete înalte sunt cele scurte sau bobul alungit.

femeie care tunde o alta femeie

Proprietarii unei fețe rotunde li se potrivesc tunsorilor cu o despărțire laterală sau cu un breton oblic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *