Tunsori bob scurt asimetric. Cum să obții o imagine ieșită din tipare

31 mai 2022, 10:20
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Separat, merită remarcat noul trend pentru tunsori bob scurt asimetric. Acest tip de coafură este extrem de popular în  2022. Acest trend provine din industria modei. Specialiștii promit că anul curent va fi unul de asimetrie, astfel de soluții sunt relevante atât pentru ​​​​coafuri, cât și în ținute.

Folosind această tehnică, puteți obține o percepție mai elegantă a imaginii, iar coafarea părului nu este deloc dificilă, deoarece nu trebuie să mențineți o simetrie clară. În primul rând, ar trebui să luați în considerare tunsoarea bob în sensul său general și să decideți cui i se potrivește. Bob înseamnă șuvițe mai lungi decât umerii, adică această tunsoare poate fi purtată de amatoarele tunsorilor asimetrice și pentru păr scurt. Există însă și versiuni alungite ale tunsorii, care amintesc mai mult de un pătrat. Cel mai adesea, șuvițele din față sunt alungite, lăsând partea din spate a capului ridicată. Volumul maxim este concentrat pe coroana și spatele capului datorită tăierii gradate a șuvițelor din spate.

femeie tunsa bob asimetric

Tunsorile bob scurt asimetric combină într-o singură coafură rigoarea, cochetarea, romantismul și feminitatea

Tunsori bob scurt asimetric. Cum să fii în trend în sezonul de vară

Purtând această tunsoare trebuie să știi că șuvițele coroanei vor fi ridicate datorită gradării. Astfel,  părul arată luxuriant și voluminos. Părul de lângă față poate fi și coafat, ridicându-se la rădăcini. Însă, tot mai multe fete preferă șuvițele verticale netede. Dar trebuie să știi că aceste au nevoie de îngrijire, pentru asta poți folosi ulei de rozmarin.

Bobul, la fel ca și tunsorile în V, poate fi ondulat și în bucle, întregul farmec al coafurii va fi păstrat datorită unui contur de tunsoare bine conceput. Coafura poate fi realizată în diverse moduri, începând cu lungimea șuvițelor, terminând cu o tâmplă rasă, precum și colorarea neuniformă.

femeie tunsa bob asimetric

Folosind această tehnică, puteți obține o percepție mai elegantă a imaginii

Prezența bretonului este, de asemenea, variabilă. De exemplu, cu o față rotundă, bretonul este nedorit, așa că este foarte posibil ca bobul să fie realizat fără acest detaliu. Puteți face  o tunsoare bob asimetric cu ajutorul colorării, dar în acest caz diferența dintre laturi ar trebui să fie evidentă, altfel va da impresia că ați fost pictată de un maestru fără experiență.

Soluția ideală pentru cei care au vârtejuri pe cap este cu siguranță un bob texturat asimetric. Vârtejele nu mai trebuie mascate, trebuie doar să ajustați tunsoarea, ținând cont de direcția naturală a șuvițelor. Pentru a face o tunsoare neobișnuită, la modă și îndrăzneață, un detaliu precum tâmpla rasă te va ajuta.

Cum poți să adaugi o doză de originalitate coafurii tale. Sfaturile specialiștilor

Multe fete simt o frică de astfel de schimbări drastice. Însă, este bine să știi că tâmpla nu este rasă până la zero, părul rămâne de 3 mm lungime. Dacă radeți tâmpla stângă, faceți un breton oblic pe partea dreaptă, contrastul va fi impresionant.

Fanii imaginilor scandaloase pot completa zona rasă cu un model realizat folosind o duză zero sau chiar un tatuaj. Un astfel de tatuaj poate fi ascuns cu ușurință prin simpla creștere a părului.

femeie tunsa bob asimetric

Purtând această tunsoare trebuie să știi că șuvițele coroanei vor fi ridicate datorită gradării

Cei mai norocoși sunt posesorii ai unei fețe ovale proporționale. Aceste persoane pot purta orice variații ale unei tunsori bob cu asimetrie, inclusiv pe cele mai îndrăznețe. Pe de o parte, puteți scoate în evidență șuvițele scurte din față, subliniind pomeții, iar pe de altă parte, să-l faceți să arate ca o scară.  Femeile rareori au o întrebare despre cum să coafeze un bob asimetric, o astfel de tunsoare se încadrează într-o coafură armonioasă și originală.

Tunsorile bob scurt asimetric combină într-o singură coafură rigoarea, cochetarea, romantismul și feminitatea, permițând fetelor să creeze coafuri individuale și unice. Însă, înainte de a realiza această coafură trebuie să te asigură că ți se potrivește formei feței tale. În cazul în care ai fața triunghiulară este recomandat să eviți această coafură.

femeie tunsa bob asimetric

Acest tip de coafură este extrem de popular în 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *