Prima pagină » Cancan » Tunsori bărbați păr mediu: Ce tendințe vor lua cu asalt toamna anului 2023
Tunsori bărbați păr mediu: Ce tendințe vor lua cu asalt toamna anului 2023

Tunsori bărbați păr mediu: Ce tendințe vor lua cu asalt toamna anului 2023

22 aug. 2023, 15:07, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Nici prea lung, nici prea scurt, părul de lungime medie în cazul bărbaților are de obicei între 5 și 10 centimetri. Părul mediu pentru bărbați reprezintă balanța între un păr lung și curgător și unul tuns într-un mod conservator. Tunsorile de lungime medie pentru bărbați iți pot da un farmec aparte fără a risca să fii confundat din spate cu o femeie. Iar toamna anului 2023 este momentul perfect pentru a face o schimbare, ținând cont că tunsorile de lungime medie sunt adoptate din ce în ce mai mult de celebrități.

Deși cea mai mare parte dintre bărbați au fost obișnuiti de mici să își poarte părul tuns scurt, acest trend care aduce în față tunsorile de lungime medie devine din ce în ce mai popular. În cazul în care aveți îndoieli că un astfel de stil v-ar avantaja, trebuie să știți că există anumite detalii de care trebuie să țineți cont pentru a alege tunosarea potrivită. În continuare, vă vom prezenta tunsorile de bază, și cum ar trebui acestea stilizate pentru a vă scoate în evidență cele mai frumoase trăsături.

Am pus laolaltă toate informațiile pe care trebuie să le știți despre coafurile pentru un păr de lungime medie. În galeria foto de mai jos sunt prezentate diverse tunsori pentru bărbați cu păr mediu pentru a vă putea orienta mai ușor și a vă îndruma frizerul în direcția pe care o doriți.

Tendințe toamnă 2023: Tunsori bărbați păr mediu

Coafura bob în cazul bărbaților este mult mai pretențioasă decât în cazul femeilor. O tunsoare de lungime medie poate face o persoană să arate ca Regele Nordului, iar pe alta ca bufonul acestuia. Pentru a te asigura că balanță înclină înspre primul, aruncă o privire lungă și intensă în oglindă, pentru că forma feței tale este cheia.

Ai fața lungă și fruntea largă? Nici o problemă. Trebuie doar să evitați coafurile în care părul este pieptănat pe spate, și să optați în schimb pentru un stil texturat și cu breton. Trebuie să evitați volumul adăugat, pentru a oferi proporții echilibrate chipului.

Pentru fețele foarte rotunde, este recomndat să fie aplicat opusul sfaturilor de mai sus. Părul cu volum și lungime în partea de sus, cum ar fi o pieptănătură într-un stil dezordonat, dat pe spate, vor ajuta la echilibrarea unei fețe rotunde prin adăugarea de înălțime. Pentru puncte bonus, părțile laterale ar trebui tunse scurt.

Cei care au fața în formă de inimă ar trebui să se ferească de orice atrage prea mult atenția asupra frunții. În loc de o tunsoare în stil Pompadour sau Quiff, este recomandat să optați pentru un stil liber și dezordonat.

Ca întotdeauna, celor binecuvântați cu o față în formă ovală li se va potrivi aproape orice i-ar face frizerul, în limita rațiunii.

Stiluri de tunsori pentru bărbați în tendințe

Pompadour – tunsoare popularizată de Elvis în anii 1950 ce a devenit clasică de atunci. Pompadour este o tunosare atemporală de lungime medie, care se mândrește cu un volum care nu poate fi ignorat ușor.
Tunsoarea Pompadur se realizează prin scurtarea părului pe laterale iar restul părului trebuie lăsat lung și periat pe spate. Apoi, părul trebuie coafat pe spate iar cel din față păstrat ușor mai ridicat. Pentru o variantă modernă, puteți opta pentru decolorare sau decupare.

 

Quiff dezordonat – similar ca stil cu pompadour, quiff-ul dezordonat este un alt stil de lungime medie, cu bretonul coafat în sus, îndepărtat de frunte. Părul trebuie să fie mai lung în partea frontală decât pe spate și pe părțile laterale, astfel încât partea din față să poată fi împinsă în sus și coafată lejer în lateral.

Slick Back – dacă vezi un personaj cu părul îndreptat pe spate într-un film, știi imediat că el este răufăcător și, totuși, există ceva ce ne place la el. Gândește-te la acest stil ca la un pompadour cu profil redus. Părul este lung și coafat pe spate aproape în același mod, dar în schimb este aplatizat până la scalp.

Cărarea laterală –  cărare clasică pe o parte cu părțile laterale scurtate sunt carcateristice unei tunsori atemporale, dar este ceva puțin învechit la acest stil. Purtarea lejeră a părului menține un stil actual pentru secolul 21. Părul trebuie să fie un pic mai lung, pieptănat lejer și cu o cărare laterală.

 

Drept și Stratificat- pentru părul fin și drept, aceasta este alegerea perfectă. Părul se apropie de lungimea umerilor în acest stil aprobat de John Wick, și nu necesită eforturi prea mari pentru întreținere. Părul este purtat cu o cărare pe mijloc și poate fie să atârne în față, fie să fie dat în spatele urechilor. Adăugați straturi pentru profunzime și textură, păstrând în același timp produsele de stilizare la minimum.

Pentru a putea opta pentru una dintre aceste tunsori de bărbați pentru păr mediu este necesar să aștepți ca acesta să devină mai lung. Mulți factori ce țin de stilul de viață, cum ar fi dieta, exercițiile fizice și fumatul, pot influența cât de lung și de gros crește părul. Păstrați-vă greutatea sănătoasă, evitați fumatul și asigurați-vă că luați suficiente vitamine care ajută la creșterea părului, cum ar fi zinc, magneziu și calciu, din alimente sau suplimente.

Comentarii
  • Se poarta barbatii cu coc si margele-n barba 🤣
    Am vazut o gramada si pe la tv. Belciuge-n nas si pene in urechi le mai trebuie si e perfect. Si se mai poarta costumele cu haina ca de bogdaproste, cu 2 numere mai mici, scurta sa se vada coooroool si picioarele chinuite in pantaloni stramti ca niste izmene primite de la vreo ruda care s-a ingrasat si nu ii mai poate imbraca. Sexy-plexy. Brava!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *