Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tunsoare până la umeri. Tot ce trebuie să știi când alegi această tunsoare

Tunsoare până la umeri. Tot ce trebuie să știi când alegi această tunsoare

16 nov. 2023, 15:04,
în Stiri si curiozitati

Multe femei aleg în ultima perioadă o tunsoare până la umeri. Nu doar că este mai ușor de îngrijit și de întreținut, dar această tunsoare arată spectaculos, se coafează ușor și oferă podoabei capilare mai mult volum. Iată tot ce trebuie să știi când alegi această tunsoare.

Tunsoare până la umeri

Când vine vorba de podoaba capilară, femeile acordă o importanță deosebită produselor de îngrijire, tunsorii, coafuri și tehnicilor de colorare a părului. Mereu la modă și apreciată de doamne și domnișoare este tunsoarea până la umeri.

Acest tip de tunsoare se potrivește cu orice tip de fizionomie și nu va face decât să accentueze și mai mult frumusețea chipului. Cu toate acestea, trebuie să avem în vedere câteva sfaturi din partea stiliștilor pentru a obține tunsoarea perfectă și a avea un look fabulos.

Femeile cu fața rotundă au obrajii proeminenți, iar chipul nu are unghiuri care să iasă în relief. Pentru aceste femei se potrivesc tunsorile care să alungească fizionomia. Se evită tunsorile drepte de tip bob sau coafurle voluminoase.

Doamnele și domnișoarele cu fața rotundă pot alege o tunsoare în scări până la umeri. Femeile cu fața pătrată pot opta pentru tunsorile asimetrice și un breton în scări, lung în laterale și scurt pe mijloc. Avantajoase sunt și bretoanele asimetrice pe o parte. Femeile cu fața alungită pot opta pentru o tunsoare cu breton pe o parte sau filat.

Cum să obții un look fabulos

Tunsorile până la umeri sunt mereu la modă și pun în evidență trăsăturile chipului. Pe placul multor femei sunt tunsorile bob mediu sau cele asimetrice. La fel de bine, doamnele și domnișoarele pot opta pentru o tunsoare fluture, modernă și care oferă un efect de întinerire.

Tunsorile bob mediu, cele în scări și cele asimetrice de lungime medie pot fi coafate ușor. La modă sunt coafurile cu împletituri, cele cu bucle lejere sau cele prinse în coadă.

Pentru un look fabulos, care să atragă privirile tuturor putem alege o tunsoare până la umeri în scări, o coafură cu bucle lejere și un machiaj natural, iar rezultatul va fi uluitor. O coafură cu împletituri este ideală și la o petrecere, fie că este vorba de o nuntă, de o aniversare sau de un banchet. La fel de bine putem să împletim părul și atunci când vrem să ieșim în oraș sau să mergem la birou.

Cocurile împletite au și ele un efect spectaculos. Un coc împletit pentru o coafură lejeră de zi sau un coc elegant de seară vor oferi doamnelor sau domnișoarelor un look rafinat, elegant și atrăgător.

Tunsorile până la umeri sunt mereu la modă, elegante și pun în evidență trăsăturile chipului. Stiliștii recomandă să ținem cont de forma feței atunci când alegem un anumit tip de tunsoare. Pe lângă tunsoare, femeile acordă o importanță deosebită și machiajului. Acesta trebuie să se armonizeze cu forma ochilor, cu ținuta, dar și cu culoarea părului. Manichiura nu este neglijată nici ea de către doamne și domnișoare. La modă în acest sezon sunt unghiile de toamnă simple sau manichiura french nude.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *