Prima pagină » Actualitate » Țuica românească este recunoscută la nivel internațional! O tânără din Spania, virală pe TikTok după ce a băut pălincă!
Țuica românească este recunoscută la nivel internațional! O tânără din Spania, virală pe TikTok după ce a băut pălincă!

Țuica românească este recunoscută la nivel internațional! O tânără din Spania, virală pe TikTok după ce a băut pălincă!

24 sept. 2024, 10:00,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

O tânără din Spania a devenit virală pe TikTok după ce a băut pălincă. Aceasta a postat un videoclip în care încearcă pentru prima dată țuica, în timpul unei vizite în România. Astfel, țuica românească este recunoscută la nivel internațional.

O tânără din Spania, virală pe TikTok după ce a băut pălincă

Țuica românească este, fără îndoială, recunoscută la nivel internațional. O tânără din Spania a ajuns virală pe TikTok după ce a gustat pălinca din România. Internauții au reacționat imediat la postarea tinerei.

Adolescenta din Spania a fost în vizită la noi în țară și a atras atenția publicului român din mediul online datorită reacției sale amuzante la gustul puternic al băuturii tradiționale românești, și anume țuica. Videoclipul a adunat rapid peste 25.000 de aprecieri și aproape 1.000 de comentarii, dar mai mult de atât a stârnit o serie de reacții amuzante din partea utilizatorilor.

În filmulețul postat pe Tiktok, tânăra încearcă țuica tradițională care o face extrem de curioasă cu privire la gustul pe care urmează să-l încerce, însă expresia feței ei se schimbă instantaneu după prima înghițitură. De aici ne putem da seamă și de concentrarea puternică a acestui tip de băutură. Această reacție spontană a fost considerată extrem de amuzantă de către mulți dintre cei care au vizionat clipul, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Îndemnată să bea și pălincă

Videoclipul a stârnit, de asemenea, o discuție despre zonele regionale ale țuicii și palincii, băuturi cu un conținut ridicat de alcool, tradiționale în mai multe zone din România. Mai multe persoane i-au sugerat să încerce versiuni din diverse regiuni, cum ar fi Ardealul sau Maramureșul, locuri renumite pentru producerea acestor băuturi. Însă toate aceste recomandări au venit sub forma unor comentarii foarte amuzante care au făcut ca videoclipul să ajungă la cât mai multă lume.

„Nu cred că a băut originalul, din zona Ardealului” / „Stați să guste de aia de-a noastră din Maramureș” „Stai să vezi palinca ce bună e”, au fost doar câteva dintre comentarii la postarea tinerei, pe TikTok.

Printre cele mai multe reacții a stârnit a comentariul unei fete care a vrut să se asigure că nu i-a întâmplat nimic și că nu a copleșit-o băutura noastră tradițională cu totul.

„Mai ești în viață? Să dai un semn”, a scris tânăra.

De tăria pălincii românești s-au convins doi englezi veniți în România in Birmingham pentru a admira frumusețile României.

Jake Pavne și soția sa Nikki, a fost impresionat de gustul pălincii românești.

„Pălinca e a dracului de tare. Inițial am crezut că o să mor, dar apoi m-am simțit ca un dragon. Dacă nu mă credeți, puteți să o întrebați pe soția mea! Pălinca este, cu siguranță, mai bună decât whisky”, a spus Jake Pavne.

Britanicul a fost încântat ș ide peisajele pe care le-a văzut în România.

„Am văzut munții voștri, urșii, castele uimitoare, Transfăgărășanul si multe locuri cu adevărat superbe. Românii sunt foarte primitori, mâncarea tradițională este grozavă, iar pălinca este băutura bărbaților adevărați”, a mai zis Jake Pavne.

Altfel, o tânără din Spania, virală pe TikTok după ce a băut pălincă. Adolescenta din Spania a fost în vizită la noi în țară și a atras atenția publicului român din mediul online datorită reacției sale amuzante la gustul puternic al băuturii tradiționale românești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024