Prima pagină » Eveniment-Social » TUIASI Motorsport, echipa de raliu a Politehnicii ieșene, a câștigat Trofeul „Rally Start Junior” în cadrul Raliului Iașului

TUIASI Motorsport, echipa de raliu a Politehnicii ieșene, a câștigat Trofeul „Rally Start Junior” în cadrul Raliului Iașului

04 sept. 2024, 08:57,
în Eveniment-Social

O echipă de studenți de la Facultatea de Mecanică a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) a participat, weekendul trecut, 30 august – 1 septembrie 2024, la etapa a șaptea din cadrul Campionatului Național de Raliuri, care a avut loc la Iași.

Studenții din echipa TUIASI Motorsport au reușit performanța de a obține locul I la Trofeul Rally Start Junior. Echipajul a fost format din studenții Rareș Dranca și Tudor Vasiliu.

„TUIasi Motorsport, echipa de raliu a Facultății de Mecanică, a obținut locul 1 la clasa Juniori în cadrul Raliului Iașului. Dorim să le mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au fost alături și ne-au susținut și în special mulțumiri celor de la Zoork”, au transmis membrii echipajului.

Raliul Iașului a ajuns la cea de-a 40-a ediție, a întrunit 60 de echipaje care au participat la 8 probe speciale. Următoarea etapă din Campionatul Național de Raliuri, a VIII-a, va fi Raliul Brașovului, care se va desfășura în perioada 20 – 22 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
07 septembrie 2024
07 septembrie 2024