Prima pagină » Cancan ultimă oră » Tudor de la Fly Project a pus burta pe carte! Soția nu se lasă și îl „obligă” să termine ce nu a făcut la timp

Tudor de la Fly Project a pus burta pe carte! Soția nu se lasă și îl „obligă” să termine ce nu a făcut la timp

08 sept. 2024, 12:40,
în Cancan ultimă oră

Tudor de la Fly Project a pus burta pe carte! Da, ați citit bine! Soția artistului, Ana Ionescu, nu se lasă și îl „obligă” pe acesta să termine ce nu a făcut la timp. Cei doi soți fac declarații savuroase.

Tudor și Ana Ionescu sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Cei doi sunt împreună de 19 ani și au o fetiță, Ilinca. Aceștia au participat împreună la prima ediție „Power Couple România”, acolo unde au mai existat și momente de tensiune.

Soția nu se lasă și îl „obligă” să termine ce nu a făcut la timp

Întrebați de reporterii Spynews.ro cum se consolează cu gândul că luni încep școlile și va trebui să înfrunte traficul din București pentru a o duce pe Ilinca la școală, cei doi ne-au dat o veste. Tudor s-a apucat, din nou, de școala de șoferi.

”Ana Ionescu: Cică începe traficul, ce mișto e să stau în trafic… de parcă ai conduce tu. Tudor trebuie să vă spună ceva, te rog frumos să faci anunțul!

Tudor Ionescu: Fac școala de șoferi. Sunt la a patra ora.”, au declarat Ana și Tudor Ionescu pentru Spynews.ro

De la vestea pe care ne-au dat-o și până la șicane a mai fost doar un pas. În stilul caracteristic, cei doi soți au continuat discuția. Dacă Ana speră ca Tudor să ia în sfârșit permisul, sătulă probabil să conducă doar ea, Tudor nu este sigur că își dorește.

„Ana Ionescu: La a câta școală… nu ma contează, important este că a reînceput școala și că de data aceasta o să și termine și o să și ia permisul, curând.

Tudor Ionescu: Ideea este că dacă termin școala trebuie să merg eu la supermarket, numai eu… Mai vedem dacă mai terminăm…

Ana Ionescu: Legat de trafic, vă recomand să vă feriți.”, au mai spus cei doi soți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`