Prima pagină » Local » Tudor Ciuhodaru: „Nu e din planul Simion, cadidat la președinția Românie”
Tudor Ciuhodaru: „Nu e din planul Simion, cadidat la președinția Românie”

Tudor Ciuhodaru: „Nu e din planul Simion, cadidat la președinția Românie”

17 aug. 2024, 21:56,
în Local

„𝐒-𝐚 „𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭” 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐒𝐢𝐦𝐢𝐨𝐧 ?! Locuințe cu prețuri accesibile și reducerea taxelor pentru stimularea natalității, reducerea prețurilor la medicamente. Nu, nu e din planul Simion, cadidat la președinția Românie. E planul economic lansat ieri chiar de 𝐊𝐚𝐦𝐚𝐥𝐚 𝐇𝐚𝐫𝐫𝐢𝐬, 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐞ș𝐞𝐝𝐞𝐧ț𝐢𝐚 𝐒𝐭𝐚𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞.
𝐋𝐚 𝐞𝐢 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞, 𝐥𝐚 𝐧𝐨𝐢 𝐧𝐮?!
1. Harris vrea ca SUA să construiască 3 milioane de noi locuințe în următorii patru ani. 𝐀𝐩𝐫𝐨𝐚𝐩𝐞 𝐮𝐧 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐧 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐬𝐞 𝐩𝐞 𝐚𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐭𝐞 𝐩𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧𝐮𝐫𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐩𝐚𝐫ț𝐢𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐟𝐞𝐝𝐞𝐫𝐚𝐥! Pentru a facilita acest lucru, ea va solicita noi stimulente fiscale pentru constructorii care construiesc „case de început”.
2. Și nu se oprește aici: oferă 25 de mii de dolari celor care vor să-și cumpere prima casă + un credit fiscal de 10 mii dolari.
3. Se adaugă scutiri de taxe extinse de până la 6.000 de dolari pentru familiile cu un nou-născut ( noi propunem scăderea cu 25% din impozitul pe salariu pentru fiecare copil + scutiri din impozitul pe proprietate (locuință, autoturism) proporțional cu numărul de copii. Impozit zero pentru familiile cu trei sau mai mulți copii (cu condiția ca valoarea totală a proprietăților să fie sub 500.000 de euro).
Ș𝐢 𝐧𝐮 𝐞 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫𝐚! 𝐏𝐥𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐒𝐢𝐦𝐢𝐨𝐧 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐞𝐥𝐮𝐚𝐭 ș𝐢 𝐝𝐞 𝐠𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐮𝐥 𝐔𝐊 ș𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐚 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧ă. 𝐔𝐫𝐬𝐮𝐥𝐚 𝐯𝐨𝐧 𝐝𝐞𝐫 𝐋𝐞𝐲𝐞𝐧 𝐚 𝐚𝐧𝐮ț𝐚𝐭 ș𝐢 𝐞𝐚 𝐮𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐧 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜ț𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐧ț𝐞 𝐢𝐞𝐟𝐭𝐢𝐧𝐞. 𝐕𝐚 î𝐧𝐟𝐢𝐢𝐧ț𝐚 𝐜𝐡𝐢𝐚𝐫 ș𝐢 𝐮𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐩𝐨𝐬𝐭 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐢𝐬𝐚𝐫 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬ă 𝐬𝐞 𝐨𝐜𝐮𝐩𝐞 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭ă 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦ă.
𝐍𝐨𝐢 𝐚𝐦 𝐚𝐯𝐮𝐭 𝐝𝐫𝐞𝐩𝐭𝐚𝐭𝐞!
𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭:
1. Toți cei care toacă proiectul lui George Simion de a construi case de 35.000 de euro pentru români poate o toacă și pe Von der Leyen și pe Kamala Harris.
2. Nici un parlamentar din cei 401 care au votat-o pe UVL (printre care 25 de români) nu au întrebat-o de unde are banii.
𝐕𝐫𝐞𝐚𝐮 𝐬ă 𝐫𝐞𝐝ă𝐦 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐫𝐨𝐦â𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫. Planul Simion are 200 de soluții concrete. 𝐏𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐬ă 𝐥𝐞 𝐚𝐫ă𝐭ă𝐦 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐩𝐮𝐧 𝐜ă 𝐧𝐮 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐜ă, 𝐝𝐞 𝐟𝐚𝐩𝐭, 𝐒𝐄 𝐏𝐎𝐀𝐓𝐄!”, a transmis Tudor Ciuhodaru, medic ieșean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *