Prima pagină » Actualitate » Tudor Ciuhodaru, medicul ieșean: „Vrem ca toți tinerii să beneficieze de o ,,minte sănătoasă într-un corp sănătos”. Astăzi la ora 12:00 lansăm #planulsimion pentru sport”
Tudor Ciuhodaru, medicul ieșean: „Vrem ca toți tinerii să beneficieze de o ,,minte sănătoasă într-un corp sănătos”. Astăzi la ora 12:00 lansăm #planulsimion pentru sport”

Tudor Ciuhodaru, medicul ieșean: „Vrem ca toți tinerii să beneficieze de o ,,minte sănătoasă într-un corp sănătos”. Astăzi la ora 12:00 lansăm #planulsimion pentru sport”

03 aug. 2024, 11:00, 1 ,
B, , h, , în Actualitate

Medicul ieșean, Tudor Ciuhodaru a venit cu câteva informații referitoare la programul pentru sport „AUR pentru România”.

„Vrem ca toți tinerii să beneficieze de o ,,minte sănătoasă într-un corp sănătos”. Astăzi la ora 12:00 lansăm #planulsimion pentru sport. 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 „𝗔𝗨𝗥 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮! ” este soluția sănătoasă pentru generațiile viitoare.

𝐌𝐨𝐭𝐢𝐯𝐚ț𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐮𝐢 𝐝𝐞𝐦𝐞𝐫𝐬 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐜𝐥𝐚𝐫𝐞:

1. Toate apelurile sportivilor de performanță au fost ignorate!

2. 𝐍𝐮 𝐚𝐯𝐞𝐦 𝐛𝐚𝐳𝐢𝐧 𝐨𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐜 𝐥𝐚 𝐈𝐚ș𝐢 (! Bacăul are), nu avem infrastructură sportivă (sala polivalentă e doar pe hârtie), proiectul stadionului e plimbat din nou pe banii noștri, nu se investește în sportul de masă dar guvernanții ne îneacă din patru în patru ani în promisiuni electorale.

3. Pentru actualii guvernanți e mai simplu să se fotografieze cu campionii României și să se laude cu ei prin tot felul de postări. Sunt revoltat de lipsa de recunoștință și de viziune precum și de pasarea clasică a responsabilității de la un minister la altul.

4. 𝐎𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮, în cadrul programului pentru sport „AUR pentru România” este de a lărgi baza de selecție, de a investi în baze sportive, pentru a face accesibil sportul de masă. Pentru început realizarea a două bazine olimpice dar și 𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐦ă𝐬𝐮𝐫𝐢 ș𝐢 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢ț𝐢𝐢 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐦 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟐.

Mens sana in corpore sano. Minte sănătoasă într-un corp sănătos nu va rămâne doar o vorbă goală. O țară care face sport este o țară sănătoasă. Reconstruim România împreună. Suntem din ce în ce mai mulți.

Sper să susțineți și acest demers.

Și dacă mai era ceva de spus….Bazinul olimpic de 28 de milioane de euro ce provin de la bugetul local, aflat în construcţie la Cluj-Napoca, va purta numele lui David Popovici. La ei se poate, la Iași nu!”, a transmis Tudor Ciuhodaru, medic ieșean.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024