Prima pagină » Local » Tudor Ciuhodaru, medicul de la urgențe: ”Candidatul dumneavoastră la Primăria Iași!”

Tudor Ciuhodaru, medicul de la urgențe: ”Candidatul dumneavoastră la Primăria Iași!”

07 iun. 2024, 09:45,
în Local

Medicul de urgențe, Tudor Ciuhodaru, vorbește despre faptul că de 25 de ani face bine Iașului prin munca pe care o depune în unitatea medicală și nu numai. Acesta este candidatul pentru Primăria Iași și propune numeroase proiecte pentru transformarea municipiului într-un oraș sănătos.

” Sunt Tudor Ciuhodaru, medicul de la urgențe, care de 25 de ani face bine Iașul. Candidatul dumneavoastră la Primăria Iași. Pentru mine cei mai importanți pe lumea asta sunt oamenii. De asta vin și cu proiectul pentru un oraș sănătos.”

Munca lui ca politician a inclus crearea unui plan de luptă împotriva cancerului, crearea mecanismului european pentru protecție civilă și abordarea într-un stil diferit al asistenței medicale de urgență:

De asta am făcut planul de luptă împotriva cancerelor la nivel european. De asta am căutat cele mai bune soluții ca vicepreședinte al Comisiei de sănătate la Parlamentul European și uitați-vă și dumneavoastră, deja a apărut lista cu medicamente esențiale la nivel european, care va fi un must have în fiecare stat. Am făcut mecanismul european de protecție civilă, poate fi altfel abordată asistența medicală de urgență.

90% dintre ieșeni nu mai doresc actuala conducere, explică medicul Tudor Ciuhodaru care sublinează faptul că în aceste momente se fac tot felul de calcule și jocuri pe sub masă:

Votul e mai puternic decât orice glonț. O spune Abraham Lincoln. Să știți că rămâne la fel de valabil după atâta timp. Știm foarte bine că se fac tot felul de calcule electorale, tot felul de jocuri pe sub masă și că un primar în funcție, teoretic, este ales cu mare ușurință. Teoretic, pentru că dacă ne uităm la cei 10% din ieșenii cu drept de vot care l-au votat tura trecută, 90% nu-l vor.

În încheiere, medicul Tudor Ciuhodaru explică de ce alegerea unui profesionist în domeniul sănătății este singura opțiune sănătoasă și că în aceste momente se dă o bătălie care se aseamănă cu lupta între David și Goliat:

Vă îndemn să ieșiți la vot și singura opțiune sănătoasă sunt eu, pentru că este într-adevăr o bătălie între David și Goliat. Știu și recunosc acest lucru. Eu sunt omul care face și dumneavoastră aveți de ales între un om care face sau să lăsaţi acest oraș să fie în continuare capitală europeană a dosarelor penale. Eu sunt unul dintre ieșenii nemulțumiți, nemulțumiți de faptul că fondurile europene se duc spre alte direcții. Voi? ” a conchis medicul Tudor Ciuhodaru, candidat AUR pentru Primăria Iași!

Comentarii
  • Deputatul libelula, jumate om jumate cap de pu… se chinuie de zeci de ani sa fie primar. Însă, acum a ales greșit…nemernicii ăștia rusi nu a fost deloc soluția câștigătoare.

  • Cât tupeu la acest individ!!! Cică de 25 de ani, bla, bla…Dar de vreo 30 de ani face doar gargară ieftină pe întregul eșichier politic! Oportunistul iese la tv în…eternul halat albastru, de parcă s-ar afla într-o nesfârșită…gardă! Dacă ne dă numele ultimului pacient pe care l-a consultat în ultimii 15 ani, poate fi premiat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024