Prima pagină » Local » Tudor Ciuhodaru, medic ieșean: „Singura țintă a ultimilor 34 de ani a fost subjugarea economică a românilor și creșterea artificială a datoriei externe”
Tudor Ciuhodaru, medic ieșean: „Singura țintă a ultimilor 34 de ani a fost subjugarea economică a românilor și creșterea artificială a datoriei externe”

Tudor Ciuhodaru, medic ieșean: „Singura țintă a ultimilor 34 de ani a fost subjugarea economică a românilor și creșterea artificială a datoriei externe”

10 aug. 2024, 17:08,
în Actualitate

Medicul Tudor Ciuhodaru a transmis un mesaj cu privire la sistemul de sănătate din România din ultimii 34 de ani.

„Sănătatea în România sub guvernările PSD-PNL :30 de miniștri în 34 de ani și un sistem care ne omoară! Reconstrucția sistemului de sănătate a devenit o urgență națională.

Singura țintă a ultimilor 34 de ani a fost subjugarea economică a românilor și creșterea artificială a datoriei externe.

Sistemul nostru de sănătate, în loc să fie îmbunătățit, s-a prăbușit cu complicitatea PSD, PNL, USR și UDMR, lăsând în urmă doar suferință și oroare: E nevoie de schimbări majore. Nu a avut cine până acum, pentru că din 1989 până în prezent suntem o țară ocupată, o țară subjugată și o țară care nu este lăsată să aibă spitale, Institutul Cantacuzino sau autostrăzi. Reconstrucția sistemului de sănătate a devenit o urgență națională.

Pentru ca toți românii să beneficieze de sănătate la standarde europene vom depune o nouă Strategie Națională de Sănătate AUR în cadrul #planuluisimion. Aceasta este un program multianual, realizat sub coordonarea Președintelui României ofertă tuturor românilor acces la sănătate la standarde europene.

Trebuie doar alți oameni care să conducă sănătatea și să ne scoatem din vocabular ideea asta că nu se poate! Eu zic că se poate, voi?
#Reconstruim România
(!!!) Rețineți

Planul de luptă împotriva cancerului pe care l-am făcut ca mebru în Comisia BECA din Parlamentul European nu fost pus nici azi în aplicare”, a transmis dr. Tudor Ciuhodaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *